Στην Αμερική και συγκεκριμένα στο λαμπερό και γκλάμορους Λος Άντζελες της Καλιφόρνια ζουν εδώ και μερικά χρόνια ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που κυνηγούν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τα καλλιτεχνικά τους όνειρα. Μαζί τους και ο πανέμορφος, ολόλευκος σκυλάκος τους, ο εντυπωσιακός Oscar, τον οποίο βλέπουμε σε πολλές από τις αναρτήσεις του ζευγαριού στα σόσιαλ μίντια. 

Μέσα, όμως, από τα προφίλ τους στο ίνσταγκραμ οι δύο ηθοποιοί, που έχουν καταφέρει να συμμετάσχουν σε διάφορες αμερικανικές παραγωγές, μοιράζονται μαζί μας και εικόνες από το φωτεινό, όμορφο σπίτι τους στην μεγάλη πόλη του L.A. και πραγματικά οι εικόνες που βλέπουμε φανερώνουν έναν χώρο με προσωπικό γούστο και υπέροχη αισθητική. 

Τα μεγάλα, ψηλά παράθυρα ξεχωρίζουν, τη στιγμή που το διαμέρισμα δείχνει ευρύχωρο και ψηλοτάβανο. Παράλληλα ένα λευκό τζάκι δεσπόζει στη μέση του καθιστικού που είναι διακοσμημένο με ξύλινα έπιπλα. Στον χώρο  υπάρχουν πολλά βιβλία, φυτά, αλλά και πολλοί πίνακες μαζί με πολύχρωμα διακοσμητικά στοιχεία.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS