Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Όλγα Κεφαλογιάννη βρίσκεται στον τόπο καταγωγής της, στο αγαπημένο της νησί, την Κρήτη, όπου επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και τα Σφακιά. Εκεί πήγε σε μία υπέροχη, απομονωμένη παραλία, το Λουτρό, το οποίο, όπως εξηγεί η ίδια, έχει πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα.

Με φόντο την όμορφη, ήρεμη θάλασσα και ένα ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα η βουλευτής της Ν.Δ. πόζαρει μέσα σε ένα κομψό, ροζ καφτάνι και φλατ, δερμάτινα σανδάλια.

«Το Λουτρό Σφακίων, ο μοναδικός αυτός απάνεμος κόλπος στη νότια Κρήτη με πρόσβαση μόνο από την θάλασσα, είναι αγαπημένος προορισμός. Ελπίζω να αντιλαμβάνονται όλοι την ανάγκη να παραμείνει ένας ξεχωριστός τόπος φιλοξενίας, με σεβασμό στο ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Δείτε την ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σε άλλα ανάρτηση της από την Κρήτη η Όλγα Κεφαλογγιάνη έγραψε: «Τα Καψαλιανά είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στην Κρήτη: ένας παλιός οικισμός που αναπαλαίωσε με μεράκι και εκπληκτική αισθητική ο αρχιτέκτων Μύρων Τουπογιάννης. Ένας υπέροχος χώρος Κρητικής φιλοξενίας και απόλαυσης όλων των αισθήσεων!», γράφει η Όλγα Κεφαλογιάννη σε άλλη φωτογραφία της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS