Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μέχρι σήμερα ελάχιστες φορές έχουμε δει τη μοναχοκόρη τους, Νικολέτα, στην οποία έχουν μεγάλη αδυναμία. Ειδικά η γνωστή ηθοποιός έχει εξομολογηθεί πολλές φορές ότι είναι μία ακραία υπερπροστατευτική μαμά που ανησυχεί πολύ για την κόρη της και, μάλιστα, την ακολούθησε ακόμα και στην πενταήμερη εκδρομή στο Λονδίνο. 

«Της είπα, ¨Δεν θα με δεις καθόλου αυτή την εβδομάδα, αλλά εγώ θα είμαι εκεί, θα μένει σε αυτό το ξενοδοχείο, αν γίνει κάτι να με πάρεις τηλέφωνο"», έχει πει η ηθοποιός, ενώ παραδέχεται ότι πήγε για ένα μικρό διάστημα μαζί της ακόμα και στο πρόγραμμα Εράσμους.

Με αφορμή ένα όμορφο, οικογενειακό στιγμιότυπο των καλοκαιρινών τους διακοπών η Ελένη Ράντου ανέβασε στο facebook μία τρυφερή φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να κάθεται χαμογελαστή και ευδιάθετη μαζί με την 25χρονη Νικολέτα. 

«Με καλή παρέα… παντού είναι ωραία!!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, συγκεντρώνοντας χιλιάδες λάικς από τους θαυμαστές της.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Ράντου:

 

Δείτε την Ελένη Ράντου σε μία παλαιότερη συνέντευξη για την κόρη της και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου:

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS