Η Αμερική βρίσκεται ακόμα στο επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού, μετρώνοντας περίπου 1.500 θανάτους καθημερινά, ενώ τα κρούσματα σε αρκετές πολιτείες παρουσίασαν κι άλλη άνοδο μετά την βελτίωση του καιρού και την χαλάρωση κάποιων μέτρων. 

Μέσα στο παραπάνω δραματικό κλίμα, και ενώ ο Πρόεδρος της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ, πήγε για γκολφ, δεν είναι καθόλου λίγοι οι celebrities που δίνουν μία μικρή προσωπική μάχη για να βοηθήσουν έμπρακτα τους συνανθρώπους τους.

Ο ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι είναι ένας από αυτούς, παίρνοντας την απόφαση όχι μόνο να δωρίσει 110.00 μάσκες σε νοσοκομεία του Τέξας αλλά να τις μοιράσει κι όλας μόνος του, με τα ίδια του τα χέρια.

Με μοναδική παρέα τη σύζυγό του, Καμίλα Άλβες, και οδηγώντας ένα μεγάλο, λευκό φορτηγό ο Μακόναχι πήρε με τη σειρά τα νοσοκομεία της νότιας πολιτείας και παρέδωσε τις μάσκες, ελπίζοντας ότι η προσφορά του θα ανακουφίσει γιατρούς και νοσηλευτές. 

«Χάρη στο @lincoln για την προσφορά των 110 χιλιάδων μασκών εγώ και η Καμίλα βρισκόμαστε καθ'οδόν για να τις παραδώσουμε σε αγροτικά νοσοκομεία που τις έχουν ανάγκη σε ολόκληρο το Τέξας», έγραψε o ηθοποιός σε σχετική ανάρτηση του στο ίνσταγκραμ,

Το ζευγάρι έκανε μια άλλη μεγάλη δωρεά μασκών σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας τον Απρίλιο. Σε συνεργασία με την πρωτοβουλία BStrong της Μπέθανι Φράνκελ, πρωταγωνίστρια της σειράς «Real Housewives of New York City», έδωσαν 80.000 μάσκες σε νοσοκομειακούς υπαλλήλους στο Όστιν και τη Νέα Ορλεάνη.  

Ο Μακόναχι μίλησε ακόμη και στον εορτασμό των αποφοίτων τάξεων του 2020 κατά τη διάρκεια των τελετών τους μέσω βίντεο λόγω του κορωνοϊού.  

Ιδιαίτερα ενεργός κατά την περίοδο της πανδημίας, ο Μακόναχι είχε δημιουργήσει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ένα βίντεο με οδηγίες για το πώς μπορεί να φτιάξει κάποιος τη δική του μάσκα.

Δείτε τις αναρτήσεις του ηθοποιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS