Η ηθοποιός μίλησε για τα όσα βιώνει στην καραντίνα και στη συνύπαρξη της με τους άλλους «κατοίκους» του σπιτιού, όπως τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, την κόρη της, τη μαμά της, τις γυναίκες που φροντίζουν τη μαμά της...

Στο Dot μίλησε η Ελένη Ράντου για τις μέρες της καραντίνα και τα όσα περνούν οι ανθρώπινες σχέσεις υπό αυτές τις συνθήκες. «Συνωστιζόμαστε πολλοί άνθρωποι στο σπίτι και πρέπει να συνταιριάσει ο ένας με τα χούγια του άλλου» είπε και συνέχισε.

«Πρέπει να δείξεις κατανόηση, να το φιλοσοφήσεις, δεν έχεις επιλογές. Ο άνθρωπος τρελαίνεται όταν έχει επιλογές. Όταν έχει επιλογές κάθεται και το τρώει, και λέει αυτό είναι μονόδρομος. Ένα πράγμα που με εκνευρίζει είναι όλος αυτός ο κόσμος που βγαίνει στα μίντια και προσπαθεί να πει τι καλά που περνάει μέσα. Αυτό είναι μία ψευτιά. Κανένας δεν περνάει καλά. Εμένα δε μου δίνει κουράγιο μια ψευτιά… Και με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου του Παπαδόπουλου και ό,τι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Πώς να το κάνουμε, δε νιώθω καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλη τη συνέντευξή της:

 

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS