Η Καίτη Γαρμπή είναι γνωστό πως είναι απολύτως ενεργή στο τουίτερ και δεν παραλείπει να σχολιάζει τόσο φλέγοντα και σοβαρά θέματα της επικαιρότητας, όσο και πιο ανάλαφρα, βάζοντας πάντα μία πινελιά από το μοναδικό σαρκαστικό χιούμορ της.

Έτσι, η αγαπημένη τραγουδίστρια απάντησε σε tweet του κριτή του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αναφορικά με ένα τραγούδι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς, πειράζοντας μία από τις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μαγειρικής, ανέφερε το τραγούδι «Άσπρο Μαύρο», υποστηρίζοντας ότι είναι της Καίτης Γαρμπή ενώ στην πραγματικότητα είναι της Αλέξια.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θέλοντας να διορθώσει αυτό το λάθος, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο τουίτερ, ξεκαθαρίζοντας ότι το εν λόγω τραγούδι δεν είναι της Καίτης Γαρμπή.

«Άσπρο ή μαύρο, ή φεύγεις ή μένεις εδώ, μην το μπερδεύεις, η αγάπη είναι για δυο. Άσπρο ή μαύρο, για μένα γίνε τρελός, κι ό,τι προκύψει, στα ύψη ο πυρετός.... (ακούς εκεί... Δε το έχει πει η Γαρμπή... Σας παρακαλώ πολύ...) #MasterChefGR», έγραψε ο σεφ στο Twitter για να λάβει την απάντηση από την Καίτη Γαρμπή: «Μάστερ Σεφ μου τώρα μου επιβεβαιώσατε πώς έχετε Αυτό Το Κάτι».

 

ΔEITE TO TOYIT

 

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS