Η Μιμή Ντενίση απαντά σε σχετικές ερωτήσεις και ξεκαθαρίζει για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν καλεσμένη η Μιμή Ντενίση, η οποία αφού μίλησε για τη σχέση της με τον Αντώνη Τρίτση, ξεκαθάρισε επίσης, πως ποτέ δεν είχε κόντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Δε νομίζω ότι η Αλίκη με την Τζένη είχαν κακές σχέσεις. Όπως κι εγώ με την Αλίκη που είχε βγει μετά ότι είχαμε κόντρα, δεν είχαμε ποτέ κόντρα. Πάντα μιλούσαμε στο τηλέφωνο, πριν “φύγει” από τη ζωή πήγα να τη δω, πάντα είχαμε καλές σχέσεις. Απλώς, αυτό που θεωρώ ότι υπήρξε και θεωρώ ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό ήταν ότι εγώ εφτά χρόνια μετά από που με έβγαλε η Αλίκη ήμουν θιασάρχης.

»Και έτυχε σε μία εποχή που Αλίκη έκανε πολύ δύσκολα έργα και εγώ έκανα κωμωδίες πήγαινα καλύτερα από την Αλίκη. Όταν με έβλεπε μου έλεγε "μας παραβγήκε έξυπνο το Μιμικάκι. Βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας”, με πολλή αγάπη και χιούμορ», είπε η Μιμή Ντενίση για το συγκεκριμένο θέμα, προσθέτοντας ότι η Αλίκη ήταν ένα ςάνθρωπος με χιούμορ, κάτι που δεν το έδειχνε στις συνεντεύξεις της. 

 

Δείτε τι είπε:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS