Με μία συγκινητική ανάρτηση ατο ίνσταγκραμ η Έλλη Στάη αποχαιρέτησε δημόσια τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Κατσίμη με τον οποίο πρωτογνωρίστηκε στην ΕΡΤ όταν όταν εκείνος ήταν διευθυντής ενημέρωσης και εκείνη προσφάτως χωρισμένη από τον πρώτο σύζυγό της, Νίκο Στάη.

Οι δυο τους απέκτησαν μαζί ένα παιδί, τον μοναχογιό της γνωστής δημοσιογράφου, Μάρκο Κατσίμη ο οποίος, μάλιστα, την έκανε πριν από λίγο καιρό για πρώτη φορά γιαγιά. 

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κατσίμης «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία 85 ετών.

Η Έλλη Στάη έγραψε στο ίνσταγκραμ:

«Δημήτρη,

Όταν οι άνθρωποι αγαπιούνται στη ζωή, ο θάνατος κάνει τις λέξεις ανύπαρκτες, άσφαιρες. Το ''μας λείπεις'' είναι τόσο ελάχιστο όταν το λες, τόσο απέραντο όταν το νιώθεις.

Όπως έλεγες, ο πόνος δύσκολα μοιράζεται και η απώλεια βιώνεται κυρίως στη σιωπή. Όπως έλεγες, η σιωπή είναι μια δύσκολη άσκηση, μόνο γι' αυτούς που έχουν πολλά να πουν.

Και gentleman της δημοσιογραφίας, και έμφυτος δημοσιογράφος και διανοούμενος και βαθιά παιδευμένος και ρομαντικός, ανοιχτόμυαλος ιδεολόγος.

Όλα αυτά τα είπαν όσοι σε γνώρισαν και σε εκτίμησαν γι' αυτά.

Εγώ κρατάω για το τέλος τη βαθιά καλοσύνη σου για τους άλλους, που πήγαζε από την έλλειψη του αυτάρεσκου εγωισμού που κάνει τους ανθρώπους να μη βλέπουν πέρα από τη σκιά τους.

Εσύ, βλέποντας πάντα ευθεία στην καλή πλευρά των άλλων, προσπαθούσες να ελαφρύνεις τα βάρη όλων μας. Κάπως έτσι σε βλέπω να λες ''έλα Ελλάκι, μην στενοχωριέστε όσοι με αγαπήσατε… Όλα καλά''… Σε αγαπάμε, μας συντρόφεψες σε όλα, γι' αυτό ναι… Όλα καλά… Οπως το ήθελες».
 

Δείτε την ανάρτηση της Έλλης Στάη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS