Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την ημέρα που η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο την κόρη της, και έχει καταφέρει να χάσει σχεδόν όλα τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

H ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία της από βόλτα με την κόρη της στο καρότσι και οι followers της παρατήρησαν ότι έχει αδυνατίσει πολύ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, η Ηλιάκη αποκάλυψε ότι από τις 31 Μαΐου, που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη έχει χάσει ήδη τα 12 από τα 15 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της.

Και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο τα κατάφερε.

"Μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15. "Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά", σχολίασε αρχικά στο βίντεο που ανέβασε.

"Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα", εξήγησε η Μαρία Ηλιάκη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS