Καθώς πλησιάζει η αλλαγή εποχής, έχουν πολλαπλασιαστεί οι αλλαγές στην εμφάνιση των επώνυμων και ιδιαίτερα στο hairstyle τους, που συνήθως δίνει τη θέση του σε ένα πιο ανάλαφρο και εύκολο λουκ. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκουμε και τη Μαρία Μπεκατώρου, που εμφανίστηκε με μαλλιά a la garconne λίγο πριν από την πρεμιέρα του τηλεοπτικού σόου μιμήσεων «Your Face Sounds Familiar», το οποίο θα παρουσιάσει (κάνει πρεμιέρα στις 16 Φεβρουαρίου).

Ήταν, φυσικά, μια μεγάλη αλλαγή, αλλά η απόφαση δεν πάρθηκε ελαφρά τη καρδία: ο hairstylist Στέφανος Βασιλάκης της έδωσε αρχικά μια περούκα να δει αν της πηγαίνει το λουκ και στη συνέχεια έπιασε το ψαλίδι.

Το αποτέλεσμα; Της δίνει εντελώς ένα εντελώς νέο, ροκ, δυναμικό στυλ, κόβοντας δέκα χρόνια από το πρόσωπό της. Μάλιστα η παρουσιάστρια άλλαξε και το χρώμα, σε ένα πλατινέ με σκουρόχρωμες ρίζες. Ο κομμωτής ανέβασε το καινούριο λουκ της Μπεκατώρου στο Instagram, με τη λεζάντα: «Αρκετά με το μήκος μέχρι τους ώμους… Για την ώρα, ας βουτήξουμε στη νέα αίσθηση». Δεν θα διαφωνήσουμε.

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: NDP Photo

TAGS