Μάλλον τόσες φορές που έχουν κάνει κύκλο αυτή η ιστορία δεν χρειάζεται να επαναλαβούμε τις λεπτομέρειες γύρω από αυτή. Ωστόσο ένα σύντομο brief μπορεί να αποδειχθεί πάντα χρήσιμο για αυτούς τους πέντε ή δέκα που ενδεχομένως δεν έχουν πάρει χαμπάρι το μεγαλύτερο ερωτικό μπέρδεμα που έχει λάβει χώρα τα τελευταία χρόνια στον πλανήτη της σόουμπιζ. Με λίγα λόγια, ο Moby δηλώνει στην αυτοβιογραφία του πως είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Νάταλι Πόρτμαν το 1999 κάτι που εκεινή αρνείται κατηγορηματικά, ισχυριζόμενη πως ο μουσικός ήταν απλά «ένας ανατριχιαστικός άντρας, κατά πολύ μεγαλύτερος της, που την προσέγγισε με πονηρές προθέσεις». Κοινώς, υπάρχει σοβαρή περίπτωση είτε να τα είχανε και η Πόρτμαν να μην το ήξερε, είτε να μην τα είχανε ποτέ και όλο αυτό να συνέβη απλώς μέσα στο κεφάλι του Moby. Προσοχή: όχι να λέει ψέματα, αλλά η σχέση να συνέβη πραγματικά μέσα στο κεφάλι του. Είναι τόσο μεγάλη η επιμονή και των δύο που αληθινά όλα τα συμπερέσματα οδηγούν εκεί.

Κι αυτό γιατί μετά την κατηγορηματική διάψευση της Πόρτμαν στα όσα υποστηρίζει ο μουσικός στο βιβλίο του "Then It Fell Apart" ο Moby επανέρχεται με νέα, επεισοδιακή απάντηση λέγοντας κατηγορηματικά πως ήταν ζευγάρι με τη Νάταλι και ότι αδυνατεί να καταλάβει γιατί η ηθοποιός επιμένει τόσο πολύ για το αντίθετο.

Λίγο μετά βέβαια απαντάει μόνος του στον εαυτό του, σχολιάζοντας «Σέβομαι απολύτως το ότι η Νάταλι πιθανώς μετάνιωσε που έβγαινε μαζί μου (για να είμαι δίκαιος, ενδεχομένως κι εγώ θα το μετάνιωνα), αλλά αυτό δεν αλλάζει τα αληθινά γεγονότα της σύντομης, ρομαντικής ιστορίας μας», καταλήγει στο μήνυμά του ο 53χρονος μουσικός. 

Περιμένουμε με αγωνία τη νέα αντίδραση της Πόρτμαν, αν και πιθανότατα ο διάσημος μουσικός χτύπησε μπίνγκο και δεν μένει κάτι άλλο να ειπωθεί.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS