Έχουμε συνηθίσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κυρίως να εκμαιεύει εξομολογήσεις από τους καλεσμένους του στο «The2Night Show», αυτή τη φορά όμως ανοίχτηκε ο ίδιος και μίλησε για κάτι πολύ προσωπικό: για την ξεχωριστή σχέση που είχε με τον σκύλο του, Άρνι, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Αφορμή στάθηκε ένα κολάζ φωτογραφιών που του έστειλαν στα social media. Στην πρώτη, είναι ο Αρναούτογλου όπως είναι σήμερα με τον σκύλο του αλλά στη δεύτερη η δική του φωτογραφία έχει περάσει από επεξεργασία, δείχνοντάς τον σε ένα υποθετικό σενάριο, μεγαλύτερο σε ηλικία, με κάτασπρα γένια και μαλλιά, αλλά τον σκύλο του αγέραστο.

Ο παρουσιαστής επέλεξε να μοιραστεί το κολάζ στο λογαριασμό του στο Instagram, συνοδεύοντάς το με μια συγκινητική λεζάντα που αναμφίβολα εκφράζει όλους όσοι αγαπάμε τα κατοικίδια ζώα μας ως μέλη της οικογένειάς μας. Πραγματικά, η μεγαλύτερή μας ευχή θα ήταν να μην μεγάλωναν τόσο γρήγορα, αλλά να τα είχαμε για όλη μας τη ζωή κοντά μας.

Όπως γράφει λοιπόν ο Αρναούτογλου:

«Μακάρι να ήταν αλήθεια, εγώ να μεγαλώνω και ο Άρνι μου να είναι ακόμα έτσι... σας ευχαριστώ ρε παιδιά για την φώτο που ανεβάσατε, μπορεί ο Άρνι να μην ειναι πια στην ζωή και να τον έχασα τόσο ξαφνικά και άδικα αλλά θα ήταν υπέροχα εγώ να μεγαλώνω και αυτός να παραμένει νέος.. σας ευχαριστώ για την φώτο άλλη μια φορά και να θυμάστε... Αγαπήστε τα ζώα, δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο!».

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS