ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μάγιε Μασκ: H μητέρα του Έλον Μασκ ποζάρει με μαγιό στα 74 για το εξώφυλλο του Sports Illustrated

Η μητέρα του Έλον Μασκ υπόσχεται στον εαυτό της να συνεχίσει την καριέρα στο χώρο του modeling μέχρι να σταματήσουν τα πρακτορεία να την αναζητούν.

Μάγιε Μασκ: H μητέρα του Έλον Μασκ ποζάρει με μαγιό στα 74 για το εξώφυλλο του Sports Illustrated

"Και ποιος θα ήθελε μια γυναίκα άνω των 70 ετών στο εξώφυλλο περιοδικού και μάλιστα με μαγιό;", αναρωτήθηκε σχεδόν αστειευόμενη η Μάγιε Μασκ σε συνέντευξή της στο αμερικανικό People, μιλώντας για την πρόταση που δέχτηκε από το διάσημο αθλητικό περιοδικό "Sports Illustrated Swimsuit", προκειμένου να καλύψει το φετινό εξώφυλλο. Εμείς θα λέγαμε πολλοί, ίσως οι περισσότεροι, γιατί το body και age positing χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη και θερμή υποστήριξη από γυναίκες επιρροής, που με το success story τους κατάφεραν να αναθεωρήσουν και τις πιο βαθιά ριζωμένες περιοριστικές αντιλήψεις περί προτύπων ομορφιάς.

Η μητέρα του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ φορώντας ένα κομψό ολόσωμο μαγιό με βολάν σε πορτοκαλί και μπεζ αποχρώσεις, ποζάρει απελευθερωμένη και άκρως γοητευτική για λογαριασμό του εξωφύλλου στο Sports Illustrated. "Η πρώτη μου αντίδραση όταν μου πρότειναν αυτή τη συνεργασία, ήταν ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ κάτι τέτοιο" ανέφερε στην αρχή το 74χρονο μοντέλο, επισημαίνοντας στη συνέχεια "πιστεύω ότι θα κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται πιο άνετα στα εβδομήντα τους όταν κολυμπούν, καθώς και τις γυναίκες στα είκοσι και τα τριάντα τους".

Όταν οι γυναίκες πηγαίνουν στην παραλία, είμαστε κάπως ντροπαλές με το σώμα μας

Ο λόγος που δέχτηκε να φωτογραφηθεί με μαγιό σε αυτή την ηλικία, είναι γιατί πιστεύει ότι οι γυναίκες πλέον πρέπει να αγκαλιάσουν τις "ατέλειες" τους, σφυρίζοντας αδιάφορα για το τι πιστεύουν οι άλλοι για εκείνες. "Όταν οι γυναίκες πηγαίνουν στην παραλία, είμαστε κάπως ντροπαλές με το σώμα μας, αλλά οι άντρες περπατούν, φαίνονται τρομεροί και δεν τους νοιάζει. Νομίζω ότι δεν πρέπει να μας νοιάζει τόσο πολύ!" τόνισε μεταξύ άλλων.

Η Μάγιε Μασκ βρίσκεται στο χώρο του modeling αρκετές δεκαετίες, καθώς λατρεύει χωρίς περιορισμούς το επάγγελμα της. Όπως δήλωσε, σκοπεύει να συνεχίσει να εργάζεται ως μοντέλο με τον ίδιο ζήλο, όπως όταν ήταν 15 χρονών, μέχρι τα πρακτορεία να σταματήσουν πια να την αναζητούν. "Αν σκεφτόμουν ότι θα γινόμουν μοντέλο για το περιοδικό Sports Illustrated για το τεύχος του Swimsuit ο κόσμος θα νόμιζε ότι είμαι τρελή. Και να΄ μαι εδώ! Ζω τη ζωή μου και νιώθω φανταστικά" ανέφερε χαρακτηριστικά στο τέλος.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

19 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.