ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μαντόνα: Ισχυρίστηκε ότι έχει ανακαλυφθεί το εμβόλιο του κορονοϊού. Το Instagram διέγραψε το post

Αν και οι ειδικοί επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει ακόμα εμβόλιο ούτε θεραπεία της COVID-19, η ερμηνεύτρια αναπαρήγαγε την ίδια θεωρία συνωμοσίας με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μαντόνα: Ισχυρίστηκε ότι έχει ανακαλυφθεί το εμβόλιο του κορονοϊού. Το Instagram διέγραψε το post

Παρόλο που πρόσφατα η Μαντόνα εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τον «ψυχοπαθή ναζί», πριν από λίγες μέρες ανέβασε στα social media την ίδια θεωρία συνωμοσίας που έχει υποστηρίξει και ο Αμερικανός πρόεδρος: ότι υπάρχει ήδη το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, αλλά μας το κρύβουν.

Συγκεκριμένα, το Instagram διέγραψε από το λογαριασμό της Μαντόνα ένα βίντεο που παρουσίαζε μια Αμερικανίδα παιδίατρο, τη Στέλα Ιμάνουελ, που έχει δεχτεί κριτική τόσο για τις θεωρίες συνωμοσίας που διασπείρει, για παράδειγμα για τους «δαίμονες του σεξ που προκαλούν ενδομητρίωση», όσο και για τις ομοφοβικές απόψεις της.

Η Μαντόνα ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο του νέου κορονοϊού «είναι διαθέσιμο εδώ και μήνες», ενώ στο μεταξύ «οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί και άρρωστοι αρρωσταίνουν όλο και περισσότερο».

Ανάμεσα στους μουσικούς που καταδίκασαν την ανάρτηση της Μαντόνα ήταν η Άνι Λένοξ, που τη χαρακτήρισε «απόλυτη τρέλα»

Στη συνέχεια το Instagram θόλωσε την εικόνα του βίντεο, προσθέτοντας τον χαρακτηρισμό «ψευδής πληροφορία». Διαφορετική άποψη, ωστόσο, φαίνεται να έχει η Μαντόνα, που υποστήριξε πως «η αλήθεια θα μας απελευθερώσει όλους!», χαρακτηρίζοντας την Ιμάνουελ «την ηρωίδα μου». «Αλλά κάποιοι δεν θέλουν να ακούσουν την αλήθεια» πρόσθεσε. «Ειδικά όσοι βρίσκονται σε θέση ισχύος και βγάζουν χρήματα από τη μακροχρόνια έρευνα για ένα εμβόλιο».

Σύμφωνα με την Guardian, ανάμεσα στους μουσικούς που καταδίκασαν την ανάρτηση της Μαντόνα ήταν η Άνι Λένοξ, που τη χαρακτήρισε «απόλυτη τρέλα». Η Λένοξ πρόσθεσε: «Δεν το πιστεύω ότι υποστηρίζεις αυτή την επικίνδυνη απάτη. Ελπίζω απλά να χάκαραν τη σελίδα σου και να δώσεις μια καλή εξήγηση».

Το βίντεο γυρίστηκε σε μια εκδήλωση όπου η Ιμάνουελ ισχυρίστηκε ότι θεράπευσε πάνω από 350 ασθενείς με υδροξυχλωροκίνη. Αποκάλεσε «ψευδοεπιστήμη» τις μελέτες που διαψεύδουν την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου και ενθάρρυνε το κοινό να μη φοράει προστατευτικές μάσκες.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: EPA/JASON SZENES

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ