Παρά το γεγονός ότι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και του Κένσινγκτον δεν συνηθίζουν να απαντούν σε φήμες και δημοσίευματα, αυτή είναι μία από τις φορές που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας αισθάνθηκαν πως τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έχουν περάσει την κόκκινη γραμμή που αφορά στην ιδιωτική τους ζωή και σε όσα είναι αληθινά σημαντικά για τους ίδιους, 

Μετά από μία σειρά σοβαρών δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία η Κέιτ Μίντλετον, είναι στα όρια της ψυχικής κατάρρευσης λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας που έχει πέσει στις πλάτες της, η ίδια με μία επίσημη ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το παλάτι του Κένσινγκτον, διέψευσε κατηγορηματικά όλες τις ψεύδεις ειδήσεις για το πρόσωπο της. 

Όλα ξεκίνησαν όταν άτομο το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι φίλος της Δούκισσας είπε στο περιοδικό Tatler ότι η Κέιτ αισθάνεται «εξαντλημένη, δυστυχισμένη και παγιδευμένη» από το «τεράστιο» φόρτο εργασίας της από τότε που ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εγκατέλειψαν τα βασιλικά καθήκοντά τους.

Ο «φίλος» της Δούκισσας συγκεκριμένα είπε: «Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ήθελαν πραγματικά να ασχολούνται περισσότερο με τα παιδιά τους, αλλά οι Σάσεξ με την αποχώρησή τους ήταν σαν να έριξαν τα τρία παιδιά τους κάτω από ένα λεωφορείο».

Και συνέχισε λέγοντας ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ήταν «τόσο εγωιστές» που άφησαν τα βασιλικά καθήκοντα, γνωρίζοντας ότι όλος ο φόρτος εργασίας θα πέσει στους Γουίλιαμ και Κέιτ. «Η Κέιτ δουλεύει τόσο σκληρά όσο ένας ανώτερος διευθύνων σύμβουλος, ο οποίος πρέπει να εργάζεται συνεχώς».

Η αντίδραση του παλατιού

Το παλάτι του Κένσινγκτον αντέδρασε στην ιστορία του Tatler, λέγοντας ότι όσα λέει είναι αναπάντεχα «ψεύτικα».

Εκπρόσωπος του ζεύγους είπε σε δήλωσή του: «Αυτή η ιστορία περιέχει μια σειρά ανακρίβειες και ψευδείς ψευδείς δηλώσεις οι οποίες δεν τέθηκαν προς επιβεβαίωση στο παλάτι του Κένσινγκτον πριν από τη δημοσίευσή τους».

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα ήθελε την Κέιτ και τη Μέγκαν να έχουν κόντρα από παλιά, η οποία μάλιστα είχε πάρει σάρκα και οστά στον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι, και αφορούσε την εμφάνιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS