Σίγουρα δεν ήταν τα ομορφότερα Χριστούγεννα που έχει περάσει στη ζωή της. Η τραγουδίστρια Τζέσι Τζέι, ή αλλιώς Τζέσικα Έλεν Κορνίς, διαγνώστηκε με το σύνδρομο Meniere που, σύμφωνα με την Κλινική Μάγιο, μπορεί να προκαλέσει ίλιγγο και απώλεια ακοής.

«Ξύπνησα και ένιωθα ότι είχα χάσει εντελώς την ακοή μου από το δεξί αυτί, ενώ δεν μπορούσα να περπατήσω σε ευθεία. Βασικά, μου είπαν ότι έχω το σύνδρομο Meniere» περιέγραψε η ίδια σε ένα Insta Story της. «Το ξέρω ότι πολλοί υποφέρουν από αυτό και ήδη αρκετός κόσμος έχει επικοινωνήσει μαζί μου και μου έχει δώσει πολύτιμες συμβουλές, έτσι αυτό που κάνω τώρα είναι να κάθομαι ξαπλωμένη και χωρίς φασαρία. Αυτή είναι η πρώτη φορά που κατάφερα να ξανατραγουδήσω χωρίς να υποφέρω. Μου λείπουν πάρα πολύ και το τραγούδι και η ανθρώπινη επαφή».

«Aδυνατώ να συγκεντρωθώ καθώς είναι σαν να έχει βάλει κάποιος ένα πιστολάκι μαλλιών μέσα στο αυτί μου»

Η 32χρονη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός αναγνωρίζει ότι θα μπορούσε να είχε διαγνωστεί με πολύ χειρότερες καταστάσεις και δηλώνει «πολύ ευγνώμων» για την υγεία της, παρόλο που υποφέρει από αυτή την ασθένεια που η Κλινική Μάγιο περιγράφει ως «χρόνια». Σε μια άλλη ανάρτησή της αφηγήθηκε, σε μορφή ημερολογίου, με αυτοσαρκασμό, την εμπειρία από την πάθησή της:

«Σήμερα…

1. Πήγα σε ω-ρι-λα και μου είπε ότι έχω το σύνδρομο Meniere.

2. Πήρα έναν υπνάκο.

3. Μαγείρεψα μακαρόνια.

4. Έβαψα τα φρύδια μου.

5. Έκανα μια μάσκα ομορφιάς.

6. Άπλωσα στην επιδερμίδα μου έλαιο καρύδας και άρχισα να περιφέρομαι γυμνή ακούγοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ήταν τόσο αμήχανο όσο ακούγεται.

7. Έκλαψα δυνατά (μου λείπουν οι φίλοι και οι συγγενείς μου στη Βρετανία, απλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι συνέχεια. Είναι κάτι που δεν αλλάζει, οπότε ας μην αφήσουμε να χαλάσει τα Χριστούγεννά μας).

8. Αντάλλαξα μηνύματα με ανθρώπους που μου φτιάχνουν τη διάθεση.

9. Έφτιαξα μια λίστα με στόχους για το 2021.

10. Τώρα παρακολουθώ το "Γκάμπι της Βασίλισσας" με το δάχτυλο στο αυτί μου. Είδα το πρώτο επεισόδιο τέσσερις φορές γιατί αδυνατώ να συγκεντρωθώ καθώς είναι σαν να έχει βάλει κάποιος ένα πιστολάκι μαλλιών μέσα στο αυτί μου.

Δείτε την ανάρτηση της Τζέσι Τζέι:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS