Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να περνά κάποιος την ώρα στο σπίτι του και όλο και περισσότεροι επώνυμοι μας προτείνουν τις δικές τους ιδέες. Πολλοί βρίσκουν την ευκαιρία να πειραματιστούν, να δημιουργήσουν και να αυτόσαρκαστούν με ''όπλο'' το χιούμορ και με δεδομένη την καραντίνα. Αυτό όμως που έκανε ο Έλληνας κολυμβητής Γιάννης Δρυμωνάκος ήταν από τους πιο πρωτότυπα βίντεο που έχουμε δει στα social media

Ο Γιάννης Δρυμανώκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης του 2012 που διεξήχθη στο Ντέμπρετσεν κατάφερε να κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια: το πρώτο στα 200μ. πεταλούδα και το δεύτερο στα 400μ. μικτής ατομικής. Με αφορμή αυτή την κορυφαία του στιγμή Έλληνας πρωταθλητής βρήκε τον τρόπο να αναβιώσει τον τελικό των 400μ. μικτής στην μπανιέρα του.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του Instagram, o Γιάννης Δρυμωνάκος έβαλε την περιγραφή της μάχης του με τους Λάσλο Τσεχ και Ντάβιντ Βεράστο και εκείνος κολύμπησε στα νερά της μπανιέρας του ή τουλάχιστον προσπάθησε να το κάνει, όσο του άφηνε περιθώριο μια μικρή μπανιέρα.

Το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον απολαυστικό και μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο του Έλληνα κολυμβητή.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

what happens when a swimmer is obliged to stay at home... #day10 #swimming #swimmer #swimminglover #swim

A post shared by Ioannis Drymonakos (@drymonakos) on

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS