ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κρυφός θαυμασμός: Τι προδίδει η γλώσσα του σώματος για τη σχέση της Κέιτ και της Μέγκαν;

Μια ψυχολόγος αναλύει τα σημάδια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης.

Κρυφός θαυμασμός: Τι προδίδει η γλώσσα του σώματος για τη σχέση της Κέιτ και της Μέγκαν;

Δεν είναι γαλαζοαίματες, αλλά είναι οι δύο γυναίκες της βασιλικής οικογένειας που συζητούνται περισσότερο. Η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί -και μόνες τους- στο Γουίμπλετον και φυσικά όλα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω τους περνώντας από ακτίνες Χ τόσο το ντύσιμο όσο και τη συμπεριφορά τους.

Όσο για το τι πραγματικά αποκαλύπτει, όμως, η γλώσσα του σώματος για τη σχέση των δύο γυναικών, τα νέα είναι μάλλον καλά. Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Judi James ανέλυσε τα σημεία της εμφάνισής τους και κατέληξε ότι οι δύο γυναίκες έχουν πράγματι μια καλή, κοντινή σχέση μεταξύ τους.

Όπως υποστηρίζει η James, το κλειδί στη χημεία τους βρίσκεται στη διαφορετική «περσόνα» που φαίνεται να έχουν υιοθετήσει. Η Κέιτ είναι πάντα φιλική αλλά και κάπως στημένη, εκπέμπει κύρος και αυτοπεποίθηση, όπως ακριβώς ταιριάζει στο ρόλο της. Αντίθετα, η Μέγκαν φαίνεται να έχει υιοθετήσει μια συμπεριφορά παρόμοια με του πρίγκιπα Χάρι, που παραδοσιακά είναι εκείνος που έκανε την Κέιτ να γελά και να φαίνεται πιο χαλαρή στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Κρυφός θαυμασμός: Τι προδίδει η γλώσσα του σώματος για τη σχέση της Κέιτ και της Μέγκαν;
Η Μέγκαν δείχνει ελαφρώς πιο αγχωμένη για τη συνοδό της, ρίχνοντάς της κλεφτές πλάγιες ματιές, που υποδηλώνουν κρυφό θαυμασμό

Ταυτόχρονα, η Κέιτ δείχνει πιο χαλαρή σε αυτή την εμφάνιση, κοιτώντας ευθεία μπροστά, ενώ η Μέγκαν δείχνει ελαφρώς πιο αγχωμένη για τη συνοδό της, ρίχνοντάς της κλεφτές πλάγιες ματιές, που σύμφωνα με την James υποδηλώνουν κρυφό θαυμασμό για το πρόσωπό της. Ακόμη, η Μέγκαν δείχνει να μιμείται κινήσεις της Κέιτ, χειροκροτώντας όποτε χειροκροτά και εκείνη, δείχνοντας πρόθεση να ακολουθήσει τα βήματά της.

Πάντως, ο τρόπος που χαμογελούν η μία στην άλλη, δείχνει, σύμφωνα με την James αληθινό δέσιμο. Ωστόσο, παρ' όλο που έχουν την ίδια ηλικία, η Κέιτ δείχνει μεγαλύτερη, χαμογελώντας συγκρατημένα και με σιγουριά, ενώ η Μέγκαν χαμηλώνει ελαφρώς το πρόσωπο, κοιτώντας κατάματα το συνομιλητή της, κάνοντας αντανακλαστικά μια έκφραση που συναντάται κυρίως στα παιδιά και υποδηλώνει λιγότερο κύρος και πρόθεση να γίνει συμπαθής.

Δείτε το βίντεο.

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.

22 Απρ 2024

Στη Νικόλ Κίντμαν το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI)

Στις 27 Απριλίου θα λάβει χώρα η τελετή και η Νικόλ Κίντμαν θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη καθώς θα της το παραδώσει μια σπουδαία ηθοποιός.