ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κρίστεν Στιούαρτ: Την χειροκροτούσαν επί πέντε λεπτά για την ερμηνεία της στο «Spencer»

Έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί ως λαίδη Νταϊάνα.

Κρίστεν Στιούαρτ: Την χειροκροτούσαν επί πέντε λεπτά για την ερμηνεία της στο «Spencer»

Η Κρίστεν Στιούαρτ έκανε το ντεμπούτο της στο 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, κλέβοντας για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις κριτικών και φωτογράφων. Η 31χρόνη ηθοποιός, που υποδύεται την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στην νέα της βιογραφία με τίτλο «Spencer», έλαμψε στο κόκκινο χαλί, τόσο για τις τολμηρά κομψές εμφανίσεις της, όσο και για την μοναδική ενσάρκωση του ρόλου της.

Κρίστεν Στιούαρτ: Την χειροκροτούσαν επί πέντε λεπτά για την ερμηνεία της στο «Spencer»

Η Αμερικανίδα star κατέφθασε στην συνέντευξη τύπου, δίπλα στον Χιλιανό σκηνοθέτη της ταινίας, Πάμπλο Λαρέν, φορώντας μια κλασσική δημιουργία του οίκου Chanel, προσθέτοντας τις δικές της προσωπικές πινελιές. Η Στιούαρτ ως brand ambassador του γαλλικού οίκου για περισσότερα απο 8 χρόνια, επίλεξε ένα tweed navy κορμάκι Chanel από τη συλλογή Métiers d'Art 2020/21, αφήνοντας απροκάλυπτα γυμνά τα καλλίγραμμα πόδια της. Το strawberry ξανθό χρώμα των μαλλιών της, σε ένα χαμηλό ponytail, πρόσθετε αέρα ανανέωσης στο γοητευτικό look της, παραπέμποντας στην αείμνηστη λαίδη Νταϊάνα. Η Στιούαρτ πόζαρε με παιχνιδιάρικο ύφος στον φακό, διατηρώντας τον αυθορμητισμό της.

Στη συνέντευξη τύπου, η πρωταγωνίστρια του «Twilight», αποκάλυψε πως η εμπειρία της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, την έκανε για πρώτη φορά να νιώθει ελεύθερη και εντελώς φυσική, χωρίς μεγάλη προσπάθεια προσποίησης του ρόλου. «Χάρηκα περισσότερο τη φυσικότητά μου κάνοντας αυτήν την ταινία σε σχέση με οτιδήποτε έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ενιωσα περισσότερο ελεύθερη και είχα την άνεση να κινηθώ - ένιωσα και ψηλότερη», δήλωσε η ηθοποιός ενώ πρόσθεσε στην συνέχεια «Υπάρχουν άνθρωποι που γεννιούνται με μια αδιαμφισβήτητη, διαπεραστική ενέργεια. Το πραγματικά θλιβερό με την Νταιάνα ήταν πως όσο φυσιολογική και καθημερινή και αφοπλιστική ήταν, την ίδια στιγμή ένιωθε απομονωμένη και μόνη. Εκανε τους άλλους να μην νιώθουν μόνοι και τους φώτιζε με την λάμψη της και το μόνο που ήθελε ήταν να πάρει πίσω το ίδιο.».

Χάρηκα περισσότερο τη φυσικότητά μου κάνοντας αυτήν την ταινία σε σχέση με οτιδήποτε έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ενιωσα περισσότερο ελεύθερη

Η μεγάλα έκπληξη , ωστόσο, έγινε στην πρεμιέρα της ταινία στο Biennale Cinema, όπου η πρωταγωνίστρια αποθεώθηκε στο τέλος με ένα θερμό χειροκρότημα που διήρκησε περισσότερα απο πέντε λεπτά. Οι θετικές αντιδράσεις που προκάλεσε το «Spencer» σε κριτικούς και εκλεκτούς καλεσμένους, μαρτυρούν το φετινό φαβορί του διεθνούς Φεστιβάλ. Για την σημαντική αυτή στιγμή στο κόκκινο χαλί, η νεαρή ηθοποιός, μένοντας πιστή στον οίκο Chanel, επίλεξε μια slip and lacy δημιουργία του με δαντέλα στο τελείωμα, σε αποχρώσεις της μέντας.

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.