«Θα επιστρέψουμε τη νέα χρονιά», είχε πει ο Πέτρος Κωστόπουλος στην αποφώνηση της τελευταίας του εκπομπής στον Alpha, την Τρίτη 20/12.

Κάτι τέτοιο όμως δύσκολα πρόκειται να συμβεί καθώς το Βράδυ δυστυχώς κόβεται.

Το late night show ρίχνει λοιπόν «ρολά», με την εκπομπή να μην περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του καναλιού της Κάντζας από το Γενάρη και μετά.

Κύριος παράγοντας φαίνεται πως ήταν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου από την συχνότητα του Αντ1, τα οποία ώθησαν τους ιθύνοντες του σταθμού να πάρουν την απόφαση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Οι φήμες είχαν εδώ και λίγες ημέρες να φουντώνουν για το μέλλον του στο σταθμό. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νάνσυ Νικολαΐδου υπήρξαν κάποιες διαφορές ανάμεσα στον παρουσιαστή και στη διοίκηση του καναλιού, οι οποίες είχαν να κάνουν και με τον τρόπο προγραμματισμού της εκπομπής - με την μέρα και την ώρα μετάδοσής της-, αλλά και με το ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι κάθε βδομάδα. Η λήξη της συνεργασίας έγινε ειρηνικά και χωρίς εντάσεις.

Από την άλλη, το κανάλι της Κάντζας ετοιμάζει να βγάλει στον αέρα καινούργια projects από τις αρχές του νέου έτους. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ελένη Τσολάκη θα παρουσιάζει βραδινή εκπομπή. Ο Alpha φαίνεται πως πιστεύει στην παρουσιάστρια και το απέδειξε. Θα παρουσιάζει κάθε Σάββατο στις 20:00 μια εκπομπή τύπου «Joy».

Πηγή: reporter.com.cy

TAGS