Μπορεί η μόδα των 90s να επέστρεψε δυναμικά φέτος, όμως για όλους όσοι μεγάλωσαν σε εκείνη τη δεκαετία ουσιαστικά δεν έφυγε ποτέ. Ο Μπραντ Πιτ, η Γουινόνα Ράιντερ αλλά και αστέρες που έφυγαν νωρίς, όπως ο Κερτ Κομπέιν, θα ζουν για πάντα στο μυαλό μας στη μορφή που είχαν την εποχή του γκραντζ, νέοι, ωραίοι και διαχρονικά μοιραίοι.

Μάλλον λοιπόν δεν χρειάζονται ιδιαίτερες εξηγήσεις γύρω από την επιτυχία του άκρως ρετρό λογαριασμού @90sanxiety στο Instagram, που έχει κερδίσει και τη νεότερη γενιά, η οποία γνώρισε τα 90s μέσα από τη μόδα και τις μουσικές επιτυχίες της εποχής που ακούγονται ακόμα, και τις γενιές που γαλουχήθηκαν τότε.

Ένας λογαριασμός-χρονομηχανή, γεμάτος με πορτρέτα με celebrities από τη δεκαετία του '90, κάποιους από τους οποίους δυσκολευόμαστε, είναι η αλήθεια, να αναγνωρίσουμε. Όχι μόνο γιατί ορισμένα πρόσωπα έχουν αλλάξει πολύ αλλά και επειδή ο δημιουργός του λογαριασμού, όπως σχολιάζει ο ίδιος -ο οποίος προτιμά να κρατήσει την ανωνυμία του- επιλέγει να ποστάρει τις λιγότερο χαρακτηριστικές φωτογραφίες της εποχής – ή τουλάχιστον χαρακτηριστικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από μια εναλλακτική οπτική γωνία.

Ακολουθούν δέκα από από τους σταρ της δεκαετίας του '90 όπως ήταν τότε. Εσύ πόσους μπορείς να ξεχωρίσεις;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

κεντρική φωτό: Γουινόνα Ράιντερ, @90sanxiety

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS