Από τις πρώτες φορές που είδαμε τη Τζίτζι και τη Μπέλα Χαντίντ στην οθόνη ήταν όταν εμφανίστηκαν μαζί με την μητέρα τους, Γιολάντα Χαντίντ, στην πετυχημένη αμερικάνικη τηλεοπτική εκποκμπή Real Housewives of Beverly Hills.

Ένα απόσπασμα από κάποιο επεισόδιο το οποίο έκανε ξανά την εμφάνιση του στα trendings του YouTube, δείχνει τα δύο κορίτσια μόλις λίγες ημέρες πριν ανοίξουν τα φτερά τους και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο του παγκόσμιου μόντελινγκ.

Στην ντουλάπα της μαμά τους διαλέγουν ρούχα για το επερχόμενο ταξίδι της Τζίτζι στο Λονδίνο όπου θα ταξιδέψει για να φωτογραφηθεί για το περιοδικό Gracia, με την Γιολάντα να σχολιάζει πως «την μία στιγμή ταξιδεύεις εσύ και την άλλη έρχεται η ώρα να φύγουν αυτές και λες, ε, περίμενε που πας, πότε θα γυρίσεις σπίτι;».

Στην αρχή του επεισοδίου ακούμε την μαμά Χαντίντ να δίνει πολύτιμες συμβουλές για μόντελινγκ στις κόρες της, προτρέπονας τες να επιλέξουν ανάμεσα σε αυτό και τον αθλητισμό, ενώ απολαμβάνουν μαζί οικογενειακές στιγμές στο πανέμορφο, ευρύχωρο σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς.

Στη συνέχεια η Τζίτζι μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της σε ένα διαμέρισμα στο οποίο όλοι θα θέλαμε να ζούμε.

Δες το εδώ

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS