Είναι ένα κορίτσι που έχει μεγαλώσει με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω της. Όταν άλλωστε είσαι γόνος μίας εκ των πιο ιστορικών οικογενειών της Ελλάδας, η μαμά σου είναι η Μαριάννα Λάτση και ο μπαμπάς σου ο Νίκος Κούρκουλος, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα θέλουν να μάθουν πράγματα για σένα.

Παρόλα αυτά, η νεαρή Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση, έχει καταφέρει να χρησιμοποιήσει τη δημοσιότητα γύρω από το όνομά της, με τον πλέον γλυκό τρόπο. Η ενασχόλησή της με τα αδέσποτα μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Save a Greek Stray, ήταν το πρώτο βήμα ώστε να αντιληφθούμε ότι η Εριέττα είναι εδώ για να προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη.

Η ενασχόλησή της με τα αδέσποτα μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Save a Greek Stray, ήταν το πρώτο βήμα ώστε να αντιληφθούμε ότι η Εριέττα είναι εδώ για να προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη.

Μόλις χθες, ανακοίνωσε το νέο της εγχείρημα για το οποίο είναι ιδιαίτερα περήφανη και συγκινημένη. Ούσα μία γυναίκα που αντιμετωπίζει δυσκολίες στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα, και έχοντας ευαισθητοποιεί πολύ γύρω από το ζήτημα, αποφάσισε να συνεργαστεί με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis μέσα από τη δημιουργία του προγράμματος FERTILITY AWARENESS CAMPAIGN FOR GREECE.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: NDP

TAGS