Για τους λόγους του χωρισμού της από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μίλησε για πρώτη φορά η δημοσιογράφος Τζίνα Μοσχολιού στη Σάσα Σταμάτη και την εκπομπή «Ooh la la», δηλώνοντας πως ο γάμος τους ήταν «μια τρέλα» για την οποία όμως δεν μετανιώνει.

Όπως συγκεκριμένα είπε: «Λογικό να με ξέρουν όλοι ως "πρώην του Μπογδάνου" γιατί οι δουλειές που έκανα δεν είχαν την απαραίτητη δημοσιότητα. Κάποια στιγμή στεναχωριόμουν, αλλά νομίζω ότι έχει περάσει αυτό μετά από σχεδόν τρία χρόνια. Ο γάμος μας ήταν όπως τα πυροτεχνήματα που σκάνε και είναι όμορφα και μετά πέφτουν. Ήταν μια τρέλα, που την στιγμή που έγινε ήταν ωραία. Κάποια στιγμή έφυγε αυτή η τρέλα και τελείωσε. Δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Σημασία έχει ότι κάνεις, τη στιγμή που το κάνεις, να περνάς καλά. Δεν είναι δα και κάτι πρωτοφανές. Έχω δει τη νέα σχέση του Κωνσταντίνου στα περιοδικά, είναι πάρα πολύ όμορφη».

Στη ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν μαζί του σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή η δημοσιογράφος είναι κατηγορηματική: «Όχι, δεν μιλάμε με τον Κωνσταντίνο. Δεν θα κάναμε μαζί εκπομπή, νομίζω ούτε αυτός θα το θέλει. Δεν ταιριάζουμε, τι εκπομπή να κάνουμε;».

Δες στο βίντεο τι είπε η Τζίνα Μοσχολιού στη Σάσα Σταμάτη.

 

TAGS