Είναι μία από τις πιο γοητευτικές και ταλαντούχες ηθοποιούς, με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της και σταθερό κοινό που την ακολουθεί σε κάθε της βήμα. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία λίγες μέρες πριν, ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι ξεκινάει δίαιτα και διατροφή, μιας και είχε πάρει αρκετά κιλά κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία λίγες μέρες πριν, ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι ξεκινάει δίαιτα και διατροφή, μιας και είχε πάρει αρκετά κιλά κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Δύο εβδομάδες μετά τα αποκαλυπτήρια του σώματος που απέκτησε στην καραντίνα, η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να μας δείξει την πρόοδό της ποζάροντας με ένα άκρως στυλάτο ολόσωμο μαγιό.

Το Σαββατοκύριακο την βρήκε στη Σύρο και όπως ήταν φυσικό φρόντισε να ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες. Αν κρίνουμε πάντως από τις φωτογραφίες, μάλλον η «δίαιτα» λειτούργησε μιας και τη βρίσκουμε σε εξαιρετική φόρμα.

Μάλιστα φρόντισε να ποζάρει μέσα σε μία άδεια πισίνα, δίνοντας το δικό της μήνυμα: «Σώστε το νερό, βουτιές στη θάλασσα»!

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: NDP

TAGS