Μα, ό,τι κι αν κάνει αυτή η γυναίκα γίνεται πάντα το κέντρο των ειδήσεων. Φοράει φούστα από τα Zara, γίνεται χαμός στο διαδίκτυο. Αλλάζει τα μαλλιά της; Μία από τα ίδια. Το ίδιο έγινε και τώρα που η βασίλισσα Λετίσια έκοψε τα μαλλιά της και δείχνει κομψή κα σίγουρη, με σύγχρονο αέρα και σημερινή φινέτσα. 

Απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι παρακολουθεί τα στιλιστικά καλέσματα των καιρών και ότι δεν επιδιώκει να διατηρήσει ένα συντηρητικό προφίλ εγκλωβισμένο μέσα στο royal πρωτόκολλο. 

Αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της και εμφανίστηκε με ένα φετινό καρέ, ανάλαφρο και φρέσκο, χαρίζοντας έξτρα μπόνους στην εικόνα της. 

Σε πρόσφατη εκδήλωση, στη Μαδρίτη, εμφανίστηκε μαζί με το σύζυγό της, βασιλιά Φίλιππο κάνοντας τους πάντες να σχολιάσουν το νέο της λουκ.
Αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της και εμφανίστηκε με ένα φετινό καρέ, ανάλαφρο και φρέσκο, χαρίζοντας έξτρα μπόνους στην εικόνα της. 

Σε πρόσφατη εκδήλωση, στη Μαδρίτη, εμφανίστηκε μαζί με το σύζυγό της, βασιλιά Φίλιππο κάνοντας τους πάντες να σχολιάσουν το νέο της λουκ, καθώς και τα πανέμορφα σκουλαρίκια της σχεδιάστριας Helena Nicolau. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο φόρεμα με χρυσά φλοράλ σχέδια του οίκου Dries Van Noten, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και χρυσό clutch του brand Magrit Shoes.

Το bob look είναι απολύτως ταιριαστό με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και εντελώς συμβατό με την κομψότητα της γυναικείας φιγούρας του 2020 που έρχεται. 

 

Φωτό: EPA 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS