Άραγε το ζεύγος Μπέκαμ συνέβαλε τον περασμένο Μάρτιο στη διάδοση του κορονοϊού, τόσο στη Βρετανία όσο και στις ΗΠΑ; Αυτό το σενάριο παρουσιάζει ανώνυμη πηγή στη Sun, σύμφωνα με την οποία ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ στην αρχή της άνοιξης του 2020 και ενώ νοσούσαν εν αγνοία τους με COVID-19, είχαν ένα συνεχές πηγαινέλα ανάμεσα στις δύο ηπείρους, με αποτέλεσμα να διασπείρουν τον ιό σε αμέτρητους άλλους.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η Daily Mail, οι Μπέκαμ στις αρχές Μαρτίου βρίσκονταν στο Λος Άντζελες αλλά στις 4 του μήνα επέστρεψαν για λίγο στη Βρετανία για τα 21α γενέθλια του γιου τους, Μπρούκλιν. Μετά γύρισαν στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Φλόριντα, για το λανσάρισμα της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας του Ντέιβιντ, για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους στις 19 Μαρτίου, λίγο πριν από την καραντίνα.

Φημολογείται ότι στο Μαϊάμι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άρχισε να νιώθει μια αδιαθεσία, για να ακολουθήσει η Βικτόρια με πονόλαιμο και υψηλό πυρετό. «Ήταν ένα απόλυτα εφιαλτικό σενάριο» είπε ανώνυμη πηγή στη Sun. «Συμμετείχαν σε διάφορες λαμπερές κοινωνικές εκδηλώσεις, ανταλλάσσοντας χειραψίες και φιλώντας θαυμαστές» σύμφωνα με την ίδια πηγή.

«Ήταν ένα απόλυτα εφιαλτικό σενάριο. Συμμετείχαν σε διάφορες λαμπερές κοινωνικές εκδηλώσεις, ανταλλάσσοντας χειραψίες και φιλώντας θαυμαστές»

Η Sun προσθέτει ότι πολλά μέλη από το προσωπικό της οικογένειας, όπως σοφέρ και σωματοφύλακες, επίσης αρρώστησαν, «κάποιοι αρκετά σοβαρά». Η Βικτόρια Μπέκαμ πανικοβλήθηκε και ανάγκασε ολόκληρη την οικογένεια να μπει σε καραντίνα και μάλιστα για περισσότερες από τις δύο εβδομάδες που προέβλεπαν οι επίσημες υγειονομικές οδηγίες.

«Η Βικτόρια κοκάλωσε στη σκέψη ότι μπορεί να είχαν μεταδώσει τον κορονοϊό σε άπειρο κόσμο, και έκανε ό,τι μπορούσε για να ελαχιστοποιήσει μελλοντικά τον κίνδυνο» όπως σχολίασε η ανώνυμη πηγή. Λέγεται μάλιστα ότι οι Μπέκαμ μετά την ανάρρωσή τους έκαναν τακτικά τσεκάπ και πως έστειλαν «πακέτα φροντίδας» σε τουλάχιστον δύο εργαζομένους τους που είχαν νοσήσει σοβαρά. Αρκετούς μήνες αργότερα επισκέφτηκαν για διακοπές την Ελλάδα, αλλά λέγεται ότι στο μεταξύ είχαν κάνει τεστ διάγνωσης και αντισωμάτων για να βεβαιωθούν ότι δεν ήταν πλέον φορείς

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS