Είναι μία γυναίκα αξιοθαύμαστη και ιδιαιτέρως αγαπητή στις γυναίκες, μιας και εκτός του ότι ενσάρκωσε την αγαπημένη μας Ρέιτσελ Γκριν από τα «Φιλαράκια», κατάφερε να βγει αλώβητη από την απιστία του Μπραντ Πιτ και τελικά το διαζύγιό τους.

Ο λόγος για την Τζένιφερ Άνιστον, η οποία μπορεί να διάγει το 52ο έτος της ηλικίας της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει χάσει τη λάμψη, τη γοητεία και φυσικά τις εξαιρετικές της αναλογίες. Είναι άλλωστε γνωστό ότι η διάσημη ηθοποιός φροντίζει ιδιαίτερα τη γραμμή και την εμφάνισή της, με τις συμβουλές της περί fitness, να ακολουθούν αμέτρητες γυναίκες σε όλον τον πλανήτη.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι η διάσημη ηθοποιός φροντίζει ιδιαίτερα τη γραμμή και την εμφάνισή της, με τις συμβουλές της περί fitness, να ακολουθούν αμέτρητες γυναίκες σε όλον τον πλανήτη.

Όχι όμως και η τραγουδίστρια Σέριλ, η οποία έχει συνδυάσει την Άνιστον με μία πολύ κακή περίοδο της ζωής της. «Πριν χρόνια, ως έφηβη, έπεσα στην παγίδα της δίαιτας Άτκινς. Η Τζένιφερ Άνιστον την πρότεινε με ενθουσιασμό σε όλους και είπα να την ακολουθήσω. Κοιτάζω πια την Τζένιφερ και λέω “Όχι ευχαριστώ δεν με αφορά η δίαιτά σου”. Συνεχίζω να την αγαπάω αλλά δεν μου ταιριάζει το πρόγραμμά της».

Για όσους δεν γνωρίζουν, η δίαιτα Άτκινς συνιστά την αποχή από υδατάνθρακες και την ελεύθερη κατανάλωση πρωτεΐνης και λιπαρών.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:  EPA/PAUL BUCK

TAGS