Έχει υπάρξει, και παραμένει, μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς. Έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των προηγούμενων ετών, ενώ το ταλέντο και το σέξι της παρουσιαστικό, την έκανε κυριολεκτικά περιζήτητη. Ο λόγος για τη Ναταλία Δραγούμη την οποία τηλεοπτικά γνωρίσαμε το 1991 ως Λιάνα στην αξέχαστη κωμική σειρά «Μάνα είναι μόνο μία» με πρωταγωνίστρια τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Ο λόγος για τη Ναταλία Δραγούμη την οποία τηλεοπτικά γνωρίσαμε το 1991 ως Λιάνα στην αξέχαστη κωμική σειρά «Μάνα είναι μόνο μία» με πρωταγωνίστρια τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Έκτοτε, η καριέρα της νεαρής Ναταλίας εκτοξεύτηκε, με τους ρόλους να διαδέχονται ο ένας τον άλλο. Πρωταρχικό ωστόσο ρόλο στη ζωή της, παίζει η οικογένειά της και πιο συγκεκριμένα τα δύο της παιδιά, η Κλειώ και ο Φίλιππος, τα οποία έχει αποκτήσει με τον αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Ναταλία ήταν ιδιαίτερα προσεκτική και αυστηρή με την έκθεση των παιδιών στα φώτα της δημοσιότητας, μιας και ήθελε να μεγαλώσουν όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά.

Τώρα πια, η Κλειώ είναι 17 ετών, και ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη της φωτογράφιση με τη μαμά της για το περιοδικό «Hello». Μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιά φορώντας ολόσωμα μαγιό, ενώ η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική. Καλλονή η μαμά καλλονή και η κόρη.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Kεντρική φωτογραρφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS