Η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν καλεσμένη στο Πρωινό, δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες, αλλά αρνήθηκε να δώσει κάποιο spoiler.

Η ηθοποιός αρχικά δήλωσε ευγνώμων που της δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχει σε αυτή τη σειρά, που ήταν μια μοναδική συγκυρία. «Ζω ένα τηλεοπτικό φαινόμενο», πρόσθεσε.

Ωστόσο μίλησε για το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο των γυρισμάτων και παραδέχτηκε ότι της είναι δύσκολο να παίξει έναν τόσο δύσκολο χαρακτήρα και πολλές φορές κλαίει πριν το γύρισμα.

Ειδικά με τις σκηνές με την Ασημίνα, δηλαδή την Ελλη Τρίγγου, αλλά και τον Δούκα, Λεωνίδα Κακούρη, η ίδια εξομολογήθηκε ότι δυσκολεύεται πολύ με τα τόσο σκληρά πράγματα που λένε μεταξύ τους.

Είπε συγκεκριμένα η Κατερίνα Διδασκάλου:

«Συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί μπαίνεις σε ένα ταξίδι σκοτεινό. Το να μιλάς έτσι με έναν συνάνθρωπό σου, με τον αγαπημένο Λεωνίδα Κακούρη ή τις συγκρουσιακές σκηνές που έχουμε με την Έλλη Τρίγγου… Το πιστεύεις ότι πριν από κάποιες σκηνές κλαίω; Όταν λέμε πολύ σκληρά πράγματα μεταξύ μας… πώς υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε έτσι στον συνάνθρωπό τους;»

«Πάσχεις πολύ για να φτάσεις σε αυτό το σημείο, για να μιλάς έτσι σε έναν άνθρωπο. Μπαίνεις σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια και είναι ένας λόγος που δεν θα ήθελα ποτέ τα παιδιά μου να γίνουν ηθοποιοί», πρόσθεσε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Kεντρική φωτογραφία: glomex

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS