ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κιμ Καρντάσιαν: Απάντησε στους επικριτές της και, είτε μας αρέσει είτε όχι, έχει δίκιο

Η αρχηγός των Καρντάσιαν έγραψε αλήθειες που είτε τη συμπαθείς είτε όχι θα σε κάνουν να συμφωνήσεις μαζί της.

Κιμ Καρντάσιαν: Απάντησε στους επικριτές της και, είτε μας αρέσει είτε όχι, έχει δίκιο

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν και ακολουθούν την Κιμ Καρντάσιαν σε κάθε της βήμα και άλλοι που τη σιχαίνονται όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Η αδιαφιλονίκητη αρχηγός της αυτοκρατορίας των Καρντάσιαν όμως έκανε κάτι που θα ενώσει και τα δύο στρατόπεδα. Είπε μεγάλες αλήθειες για το body-shaming (την κριτική που δέχεται κάποιος για το σώμα του) σε μια ανακοίνωση που έβγαλε μετά την επίθεση που δέχτηκε στο διαδίκτυο, εξαιτίας της γυμνής selfie που ανέβασε στις 6 Μαρτίου. Όσο και να μη την αντέχεις πρέπει να παραδεχτείς ότι έχει δίκιο και υπερασπίζεται το δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα πάνω στο σώμα της με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την επιστολή της Κιμ - γιατί οι γυναίκες πρέπει να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και να ακούγονται.

«Γεια σας, παιδιά. Ήθελα να γράψω τη θέση μου σχετικά με τα όσα ακολούθησαν τα χθεσινοβραδινά μου tweets. Με όλη τη σοβαρότητα, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι άνθρωποι ενοχλούνται τόσο πολύ από αυτό που άλλοι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν με τη ζωή τους.

Δεν κάνω ναρκωτικά, μετά βίας πίνω, ποτέ δεν έχω διαπράξει έγκλημα, και όμως είμαι ένα κακό πρότυπο επειδή είμαι περήφανη για το σώμα μου;

Το body-shaming και το slut-shaming πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Δεν θα ζήσω τη ζωή μου με τον κόσμο να μου υπαγορεύει τι να κάνω επειδή έχουν πρόβλημα με τη σεξουαλικότητά μου. Μπορείτε να είστε αυτοί που είστε και αφήστε εμένα να είμαι αυτή που είμαι.

Όλα προφανώς γυρίζουν πίσω στο sex tape. Ναι, ένα sex tape που έγινε πριν από 13 χρόνια. Πριν από 13 χρόνια. Κυριολεκτικά τοοοοοοόσο παλιά. Και οι άνθρωποι εξακολουθούν να θέλουν να μιλάνε γι 'αυτό;!;!

Ξεπέρασα την αμηχανία και τον φόβο, και αποφάσισα να σταματήσω να δίνω σημασία και να προχωρήσω στη ζωή μου. Δεν πρέπει να είμαι συνεχώς στην άμυνα, απαριθμώντας τα επιτεύγματά μου για να αποδείξω ότι είμαι κάτι περισσότερο από αυτό που συνέβη πριν από 13 χρόνια.

Ας προχωρήσουμε, επιτέλους. Eγώ έχω προχωρήσει.

Παίρνω δύναμη από το σώμα μου. Παίρνω δύναμη από τη σεξουαλικότητά μου. Παίρνω δύναμη από το να νιώθω άνετα στο δέρμα μου. Παίρνω δύναμη όταν δείχνω στον κόσμο τις ατέλειες μου και δε φοβάμαι για το τι μπορεί να πει κάποιος για μένα. Και ελπίζω ότι μέσω αυτής της προβολής που μου έχει δοθεί, θα ενθαρρύνω τα κορίτσια και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να πάρουν την ίδια δύναμη.

Παίρνω δύναμη από το σύζυγό μου, ο οποίος με αποδέχεται και με υποστηρίζει και ο οποίος με έκανε να νιώσω μια πρωτόγνωρη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου και με αγαπά άνευ όρων.

Νιώθω πολύ τυχερή που μεγάλωσα περιτριγυρισμένη από ισχυρές, ανεξάρτητες γυναίκες. Τα μαθήματα ζωής που έχω πάρει από τις αδελφές μου, τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου, θα περάσουν απο μένα στην κόρη μου. Θέλω να είναι περήφανη για τον εαυτό της. Θέλω να νιώθει άνετα με το σώμα της. Δεν θέλω να μεγαλώσει σε έναν κόσμο όπου θα αισθάνεται άσχημα επειδή απλώς αποδέχεται ό, τι σε κάνει να είσαι γυναίκα.

Έχουμε 2016. Το body-shaming και το slut-shaming πρέπει να σταματήσει επιτέλους. Δεν θα ζήσω τη ζωή μου με τον κόσμο να μου υπαγορεύει τι να κάνω επειδή έχουν πρόβλημα με τη σεξουαλικότητά μου. Μπορείτε να είστε αυτοί που είστε και αφήστε εμένα να είμαι αυτή που είμαι.

Είμαι μητέρα. Είμαι μια γυναίκα, μια αδελφή, μια κόρη, μια επιχειρηματίας και μου επιτρέπεται να είμαι σέξι.»

Read Next

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

Περισσότερα από

News

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"

24 Απρ 2024

Σία Κοσιώνη: Οικογενειακή εξόρμηση στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Ο Κώστας Μπακογιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα, πίσω στην οικογένειά του, έπειτα από πολύμηνη απουσία στην Αμερική.

24 Απρ 2024

H Ολγα Κεφαλογιάννη στην εκδήλωση "Women Who Dare": "Η έμφυλη βία, ακόμα και στην πιο ακραία της μορφή συνεχίζεται"

Σε 400.000 ανέρχονται οι γυναίκες στην Ελλάδα που έχουν υποστεί βία, εκτιμάται σε έρευνα της MRB.

24 Απρ 2024

Σελίν Ντιόν: "Πρέπει να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μoυ"

Για τη νέα της πραγματικότητα και τα όνειρα της μίλησε η μεγάλη ντίβα του πενταγράμμου, Σελίν Ντιόν.

23 Απρ 2024

Διαζύγιο Νικόλαου - Τατιάνα Μπλάτνικ: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού τους

Το μυστηριώδες τρίτο πρόσωπο που προκάλεσε αναταράξεις στον γάμο τους.