ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Kι όμως το παγόβουνο Άννα Γουίντορ είχε μία θυελλώδη, ερωτική ζωή

Ο κεραυνοβόλος έρωτας που οδήγησε σε δύο σκληρά διαζύγια και ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο.

Kι όμως το παγόβουνο Άννα Γουίντορ είχε μία θυελλώδη, ερωτική ζωή

Την αποκαλούν «κινούμενο παγόβουνο» και η ίδια το γνωρίζει καλά, αποδεχούμενη σιωπηλά τον χαρακτηρισμό. Η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Άννα Γουίντορ, κάθεται γερά στην καρέκλα της τα τελευταία 30 χρόνια, βρίσκεται στις μπροστινές σειρές των μεγαλύτερων επιδείξεων μόδας, είδε την προσωπικότητα της να γίνεται ταινία με πρωταγωνίστρια τη Μέριλ Στριπ, κι όμως ελάχιστοι γνωρίζουν πραγματικά αρκετά για την προσωπική ζωή της. Η συνήθως αγέλαστη Γουίντορ κοιτάει τον κόσμο πίσω από τα μεγάλα, μαύρα γυαλιά και είναι πάρα πολύ απασχολημένη για να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο.

Κι όμως κάποτε, πριν από περίπου 20 χρόνια υπήρξε και αυτή πολύ ερωτευμένη. Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Στα μέσα της δεκαετίας του '80 η Γουίντορ παντρεύεται τον διακεκριμένο καθηγητή Παιδοψυχολογίας, David Shaffer, ο οποίος δείχνει να ασφυκτιεί μέσα στην λαμπερή, γεμάτα από κοσμικά events, ζωή της γυναίκας του. Οι δυο τους, παρά το γεγονός ότι αποκτούν μαζί δύο παιδιά, τον Charles και την Bee, περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους χωριστά μη μπορώντας να βρουν το κοινό σημείο επαφής ανάμεσα τους.

Kι όμως το παγόβουνο Άννα Γουίντορ είχε μία θυελλώδη, ερωτική ζωή
Mε τον πρώτο σύζυγό της David Shaffer.

Κάπως έτσι κυλούν περίπου 11 χρόνια, όταν σε μία μεγάλη δεξίωση από αυτές που ο Shaffer έκανε τα πάντα για να αποφύγει, η σύζυγός του γνωρίζει τον πολυεκατομμυριούχο Τεξανό επιχειρηματία, Selby Bryan και τον ερωτεύεται από την πρώτη ματιά. Το αίσθημα είναι αμοιβαίο και από την επόμενη κι όλας ημέρα ο γοητευτικός άντρας αρχίζει να της στέλνει τεράστιες ανθοδέσμες με λουλούδια, στο γραφείο τους. Το γεγονός ότι και οι δυο τους ήταν παντρεμένοι δεν δείχνει να εμποδίζει σε τίποτα την εξέλιξη ενός φλογερού έρωτα και το παράνομο ζευγάρι δίνει μεγάλη μάχη προκειμένου να πάρει στα χέρια του - όσο το δυνατόν γρηγορότερα - τα πολυπόθητα διαζύγια.

Mε τον έρωτα της ζωής της, Selby Bryan.

Το 2004, και μετά από μία μεγάλη σειρά δικαστικών διαμάχεων με τους πρώην συζύγους τους, το ζευγάρι είναι πλέον ελεύθερο και μπορεί πλέον να πραγματοποιήσει τον δικό του γάμου. Την χαρά του ισχυρού ζεύγους όμως έρχεται να επισκιάσει ένα μεγάλο, οικονομικό σκάνδαλο που κάνει τον γύρο των εφημερίδων και γελοιοποιεί την μέχρι εκείνη τη στιγμή αψεγάδιαστη εικόνα του δυναμικού επιχειρηματία. Αποκαλύπτεται πως είναι φοροφυγάς και ότι χρωστάει στην εφορία του Τέξας το ποσό του 1.200.000 δολαρίων. Για λίγο καιρό η οικονομική κατάσταση του συζύγου της Γουίντορ γίνεται πρωτοσέλιδο και κεντρικό θέμα συζήτησης στα κοσμικά πηγαδάκια. Σύντομα το ζήτημα ξεχνιέται (ή λύνεται ύπο σκοτεινές και αδιευκρίνιστες συνθήκες) και η σιδηρά κυρία της μόδας αρχίζει να κυκλοφορεί ξανά με το κεφάλι ψηλά και με τον άντρα που αγαπάει στο πλευρό της.

Εκτός όμως από τον έρωτα της για τον Bryan η Γουίντορ πρόσφατα άφησε να φανεί άλλη μία πλευρά του εαυτού της. Ο χαμός της καλύτερης της φίλης και διευθύντριας της ιταλικής Vogue, Franca Sozzani, την άφησε συντετριμμένη και σοκαρισμένη. Η είδηση του επικείμενο γάμου της κόρης με τον γιο της Franca ήταν το νέο που της έδωσε εκ νέου χαρά και όρεξη για δημιουργία επιβεβειώνοντας, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, την δήλωση της κόρης της Bee «Η μαμά είναι απλά ένας άνθρωπος που θέλει γύρω της συνεπείς ανθρώπους που δουλεύουν χωρίς να φλυαρούν. Είναι όμως ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος που νοιάζεται βαθιά για τους ανθρώπους που αγαπάει».

Mε τη Franca Sozzani.

Ο γάμος της Bee με τον Francesco θα γίνει τον Ιούνιο του 2018 και αναμένεται να είναι ο πιο στιλάτος γάμος των τελευταίων δεκαετιών.

Με την κόρη της Bee.
H Βee και ο Francesco.

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.