ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Kι όμως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει πάρει ακόμα τις 100.000 ευρώ

Τα ψιλά γράμματα στο συμβόλαιο του με τον ΣΚΑΙ.

Kι όμως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει πάρει ακόμα τις 100.000 ευρώ

Εκτός από τις αποκαλύψεις που έχουν κάνει οι ίδιοι οι παίκτες του Survivor για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι τα μίντια έχουν μπει στη διαδικασία να ανακαλύψουν ό,τι αφορά στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης, με το ενδιαφέρον πάντα να είναι συγκεντρωμένο στον μεγάλο νικητή, Γιώργο Αγγελόπουλου.

Έτσι, σε πρόσφατο δημοσίευμα είδαμε το πλήρες συμφωνητικό που ο παίκτης υπέγραψε με τον ΣΚΑΙ λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο.

Στο εν λόγω συμφωνητικό, λοιπόν, αναφέται πως «Για κάθε μήνα συμμετοχής στο πρόγραμμα κατά τον χρόνο παραγωγής, ο συμμετέχων θα λαμβάνει αμοιβή από την Acun Medya το μεικτό ποσό των πεντακοσίων ενενήντα πέντε ευρώ και είκοσι τεσσάρων λεπτών (595.24) υπογράφοντας και την αντίστοιχη σύμβαση πρόσληψης. Επί του ανωτέρου ποσού θα γίνονται από την Acun Medya όλες οι τυχόν νόμιμες παρακρατήσεις φόρων, πάσης φύσεως εισφορών κ.λ.π. και ως εκ τούτου το καθαρό ποσό θα συνίσταται σε πεντακόσια (500) ευρώ τον μήνα, τα οποία θα καταβάλλονται στον υπ’ αρ… τραπεζικό λογαριασμό του συμμετέχοντα. Σε περίπτωση αποχώρησής του πριν από τη συμπλήρωση του εκάστοτε ημερολογιακού μήνα, η αμοιβή του θα καταβληθεί με αναλογία ανά εβδομάδα».

Όσο για το έπαθλο του Ντάνου, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 100, 000, γινόταν ξεκάθαρο πως δεν θα το πάρει αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο νικητής του Survivor, θα πρέπει να περιμένει κάποιους μήνες ακόμη: «Ρητά συνομολογείται μεταξύ των συμβαλλόμενων στο παρόν ότι το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού θα καταβληθεί στον συμμετέχοντα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στο πρόγραμμα του οποίου πρόκειται να ενταχθεί η τηλεοπτική μετάδοση του προγράμματος. (…) Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι το μεγάλο έπαθλο του συμμετέχοντα σε περίπτωση που αυτός αναδειχθεί ο νικητής ορίζεται σε 100.000 ευρώ μεικτά και θα του καταβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έξι μήνες μετά τη μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου του προγράμματος (αναδείξεως νικητή)».

Οπότε όπως καταλαβαίνει κανείς ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα χρειαστεί να περιμένει αρκετό καιρό ακόμα.

Read Next

16 Απρ 2024

Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας: Εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από την Αρχαίο Ολυμπία

600 καλεσμένοι και χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν την εμπνευσμένη από την αρχαιότητα, Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

16 Απρ 2024

Ξένια Καλογεροπούλου: Η αγκαλιά της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη

Η ηθοποιός έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο, συνοδευόμενη από τον Σταμάτη Φασουλή.

Περισσότερα από

News

16 Απρ 2024

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: "Γίνεται πόλεμος κατά των γυναικών και οι γυναίκες εξακολουθούν να δίνουν τις πιο βασικές μάχες για τις ελευθερίες τους"

"Ζούμε μια εποχή που έχουμε περισσότερες βίαιες συγκρούσεις από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. "Και βλέπουμε γυναίκες και παιδιά ολοένα και περισσότερο στην πρώτη γραμμή" είπε η Αμάλ.

16 Απρ 2024

Καιρός-Πάσχα: Η πρώτη εκτίμηση Μαρουσάκη για το Πάσχα

Χαλάει τα σχέδια ο καιρός το Πάσχα 2024. Τα προγνωστικά στοιχεία που δείχνουν κακοκαιρία.

16 Απρ 2024

Η εκκεντρική εμφάνιση της Σίσσυς Φειδά: Το ιδιαίτερο blazer και τα "βαριά" κοσμήματα

Κατάφερε να συνδυάσει άρτια πολλά εντυπωσιακά κομμάτια.

16 Απρ 2024

"Δείξε λίγο πόδι" είπε φωτογράφος στην Χάνα Γουάντινγκχεμ και εκείνη του έδωσε την απάντηση που έπρεπε

Το περιστατικό συνέβη στην τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Ολιβιέ στην οποία η Γουάντινγκχεμ ήταν παρουσιάστρια.

16 Απρ 2024

"September Says": Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία της συζύγου του Γιώργου Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέντ στο 77o Φεστιβάλ Καννών

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Αριάν Λαμπέντ συμμετέχει στο τμήμα "Ένα Κάποιο Βλέμμα" του Φεστιβάλ Καννών.

16 Απρ 2024

Bro, μην μου κάνεις κακό!

Μερικές σκέψεις ψεις με αφορμή το bullying στα σχολεία!

16 Απρ 2024

Σάρα Σνουκ "έκλεψε" το βραβείο Olivier 2024 από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση

Η Σάρα Σνουκ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς για την παράσταση "Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι", στην οποία έπαιξε 26 ρόλους!

16 Απρ 2024

Κίλιαν Μέρφι: Είναι αυτό το μυστικό της γοητείας του;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι και ambassador του οίκου Versace.

16 Απρ 2024