Η Κένταλ Τζένερ είναι για πολλούς, το μόνο συμπαθές μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν. Είναι η μόνη που κάνει ένα «κανονικό» επάγγελμα, είναι εκείνη που εμφανίζεται λιγότερο στο οκογενειακό ριάλιτι και το όνομά της είναι εκείνο που βαραίνουν τα λιγότερα σκάνδαλα.

Η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές την αγωνία και την προσπάθειά της να την πάρει στα σοβαρά ο κόσμος της μόδας και μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι τα πήγαινε αρκετά καλά. 

Ώσπου μια δήλωσή της, ήταν αρκετή για να εξοργίσει τον κόσμο του μόντελινγκ και να δεχθεί πλήθος αρνητικών κριτικών. Τι είπε;

Μιλώντας για την καριέρα της, η 22χρονη ξεκαθάρισε ότι «δεν ήταν ποτέ ένα από αυτά τα μοντέλα που κάνουν 30 σόου ανά σεζόν, ή οτιδήποτε κάνουν τελοσπάντων αυτά τα κορίτσια». «Ήδη, από το ξεκίνημά μου ήμουν πολύ επιλεκτική με το τι θα κάνω.Έχω κάνει χιλιάδες πράγματα και αυτά δεν ήταν μόνο πασαρέλα», πρόσθεσε. 

 

 

Όπως ήταν φυσικό, πολλά μοντέλα αισθάνθηκαν προσβεβλημένα με αυτή τη δήλωση και δε δίστασαν να το σχολιάσουν στα social media. 

«Οτιδήποτε κάνουν τελοσπάντων αυτά  τα κορίτσια, είναι ο,τι καλύτερο μπορούν για να ανελιχθούν ΚΑΙ να βγάλουν χρήματα για τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους. Α, και παρεμπιπτόντως, είναι 70 σόου τη σεζόν και κάθε μία από εμάς είναι περήφανη που τα έκανε», έγραψε στο Twitter το μοντέλο Daria Strokous. 

«Είμαι σοκαρισμένη, αλλά το περίμενα. Δεν έχουμε όλες τη δυνατότητα να μην περνάμε casting και να πληρωνόμαστε περισσότερο από όλους ενώ δουλεύουμε λιγότερο από όλους. Δεν είναι θέμα επιλογής- είναι θέμα του ότι δέχεσαι τόσες προτάσεις χωρίς να χρειαστεί να δουλέψεις γι' αυτό», σημείωσε το αγγελάκι της Victoria's Secret, Leomie Anderson. 

Πολλές άλλες κοπέλες που εργάζονται στο χώρο εξέφρασαν την οργή τους για τη δήλωση της Κένταλ, ενώ στο Twitter κυκλοφόρησε ένα παλαιότερο απόσπασμα από το ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians, όπου η μητέρα και μάνατζερ της οικογένειας, Κρις Τζένερ, δηλώνει ότι κατάφερε να κλείσει στην Κένταλ το πρώτο της συμβόλαιο μόδας, αφού πέρασε δύο μέρες παίρνοντας τηλέφωνα όλους όσους ήξερε στο χώρο. 

Συνειδητοποιώντας, προφανώς τη γκάφα της, η Κένταλ επιχείρησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, διευκρινίζοντας μέσω των εκπροσώπων της ότι η δήλωσή της παρερμηνεύθηκε και ότι εκείνη θαυμάζει τα μοντέλα που δουλεύουν τόσο σκληρά. 

 

Δεν έπεισε κανέναν. 

TAGS