«Είμαστε σοκαρισμένοι και βιώνουμε έναν πόνο που μέχρι τώρα δεν είχαμε νιώσει ποτέ. Δεν καταφέραμε τελικά να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις αλλεπάλληλες μεταγγίσεις αίματος. Απλά δεν ήταν αρκετό», έγραφε η 34χρονη Κρίσι Τέιγκεν, στην ανάρτησή της, που συνοδευόταν από φωτογραφίες με την ίδια να κλαίει καθισμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, στις αρχές του Οκτωβρίου του 2020. 

«Δεν αποφασίζαμε ποτέ τα ονόματα των παιδιών μας πριν γεννηθούν, περιμέναμε πάντα την τελευταία στιγμή μετά τον τοκετό και πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Όμως για κάποιο λόγο είχαμε αρχίσει να φωνάζουμε αυτόν τον μικρούλη στην κοιλιά μου Τζακ. Γι' αυτό λοιπόν θα παραμείνει για πάντα ο Τζακ για εμάς», συνέχιζε στην συγκλονιστική ανάρτησή της. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Πρόσφατα ωστόσο το 34χρονο μοντέλο και επιχειρηματίας προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, με ένα διαδικτυακό άρθρο της όπου περιγράφει ολόκληρη την εμπειρία της. Ακολουθούν μερικά από τα πιο συγκλονιστικά αποσπάσματα.

«Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχα συμφιλιωθεί με ό,τι θα συνέβαινε: θα μου έκαναν επισκληρίδιο και προκλητό τοκετό για τον 20 εβδομάδων γιο μας, ένα αγόρι που ποτέ δεν θα επιβίωνε στην κοιλιά μου (με συγχωρείτε, σας παρακαλώ, για αυτούς τους απλούς όρους). Είχα περάσει πάνω από έναν μήνα στο κρεβάτι, απλά προσπαθώντας να τον μεταφέρω μέχρι τις 28 εβδομάδες, μια πιο “ασφαλή” ζώνη για το έμβρυο. Οι γιατροί μού είχαν διαγνώσει μερικοί αποκόλληση πλακούντα. Ανέκαθεν είχα προβλήματα πλακούντα. Θα έπρεπε να είχα γεννήσει τον Μάιλς έναν μήνα νωρίτερα, γιατί δεν τρεφόταν αρκετά από τον πλακούντα μου. Αυτή ήταν η πρώτη μου αποκόλληση. Το παρακολουθούσαμε στενά, ελπίζοντας το πρόβλημα να αποκατασταθεί. Αιμορραγούσα ξανά και ξανά, από λίγο αλλά όλη μέρα, αλλάζοντας τις ίδιες μου τις πάνες κάθε λίγες ώρες κάθε φορά που το αίμα γινόταν υπερβολικά ενοχλητικό για να παραμείνω ξαπλωμένη. Βασικά, έγινα ειδική στο άλλαγμα πάνας ενηλίκου» θα πει.

Τώρα το διάσημο ζευγάρι, η Κρίσι Τέιγκεν και ο Τζον Λέτζεντ μίλησαν on camera, στην εκπομπή Good Morning America, για τη θλιβερή απώλεια του μωρού τους τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Σίγουρα δίνω στον εαυτό μου την άδεια να θρηνώ. Κάθε μέρα είναι τόσο διαφορετική. Έτσι, όταν οι άνθρωποι με ρωτούν πώς είμαι, πάντα λέω "είμαι εντάξει σήμερα"» είπε η Κρίσι.

«Προφανώς είναι τόσο οδυνηρό να περάσεις κάτι τέτοιο σαν γυναίκα, κάτι που ήταν μέσα στο σώμα σου, που έθρεφες και φρόντιζες». Κάποιοι κατέκριναν το ζευγάρι για τις πολύ προσωπικές τους φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο. «Δεν με νοιάζει αν ένιωσαν προσβεβλημένοι. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ένιωσαν δυσάρεστα κάποιοι. Σίγουρα κάποιοι άλλοι βοηθήθηκαν».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ:

 

Κεντρική φωτό από ίνσταγκραμ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS