Ένα πράγμα είναι σίγουρο σχετικά με τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Κανένα από τα υψηλά μέλη της Firm (όπως συνηθίζει να τους αποκαλεί ο βρετανικός Τύπος) δεν σχολιάζουν δημόσια δηλώσεις, κόντρες και διαφωνίες με άλλα μέλη της οικογένειας, φροντίζοντας να αρκούνται πάντα σε ένα απλά και λιτό «Είναι προσωπικό ζήτημα».

Η ρήξη ανάμεσα στον Ουίλιαμ και τον Χάρι, τα δύο παιδιά της Νταϊάνα και του Καρόλου, κατάφερε να αλλάξει ακόμα και αυτό το δεδομένο, ειδικά μετά την πολύκροτη συνέντευξη του τελευταίου στην Όπρα Γουίνφρεϊ, μία συνέντευξη που έχει προκαλέσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τρομερή αναστάτωση στο Μπάκινγκαμ. 

Αφού η ίδια η Ελισάβετ αναγκάστηκε να εκδόσει επίσημη ανακοίνωση, εκφράζοντας τη στεναχώρια της για τα όσα ακούστηκαν δια στόματος Χάρι και Μέγκαν, θέση πήρε και ο Ουίλιαμ, δεύτερος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, ο οποίος σχολίασε τα λεγόμενα του Χάρι και της Μαρκλ σε πρόσφατη, δημόσια εμφάνιση του.

Ο 38χρονος δούκας του Κέιμπριτζ βρέθηκε μαζί με την Κέιτ Μίντλετον σε δημόσιο σχολείο του ανατολικού Λονδίνου και ρωτήθηκε αρχικά από δημοσιογράφο για το αν έχει μιλήσει με τον αδελφό του μετά τη συνέντευξη.

«Όχι, δεν του έχω μιλήσει ακόμα, αλλά θα το κάνω», απάντησε τότε ο Ουίλιαμ. Αμέσως μετά ρωτήθηκε για το αν ισχύουν τα όσα είπαν ο Χάρι και η Μέγκαν για ρατσισμό στο παλάτι και τότε ο δούκας του Κέιμπριτζ απάντησε στον Χάρι με 5 μόνο λέξεις:  «Δεν είμαστε καθόλου ρατσιστική οικογένεια».

Στη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ για το Παλάτι, ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, περιέγραψαν τη ζωή τους πριν αποχωρήσουν από τα βασιλικά καθήκοντα και μετακομίσουν στην Αμερική.

Η δούκισσα του Σάσεξ παραδέχθηκε ότι σοκαρίστηκε από την αντίδραση του Παλατιού στην άφιξη του γιου της, του Άρτσι. Όπως είπε, μπροστά στον φόβο να υπάρξει μαύρος πρίγκιπας, το Παλάτι αποφάσισε και ανακοίνωσε στους Σάσεξ ότι δεν θα του δώσουν ούτε πριγκιπικό τίτλο, ούτε κρατική ασφάλεια.

«Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου παράλληλα γίνονταν συζητήσεις, οπως ότι δεν θα του δοθεί ασφάλεια, δεν θα του δοθεί τίτλος, αλλά και ανησυχίες για το πόσο σκούρο θα μπορούσε να είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί»., είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Οπρα πίεσε για να μάθει το όνομα του μέλους της βασιλικής οικογένειας που έκανε αυτό το ρατσιστικό σχόλιο, ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ δεν προχώρησε στην αποκάλυψη.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο του BBC:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS