Η Τόνια Σωτηροπούλου, όπως είναι γνωστό, έχει κάνει ένα πέρασμα από την ταινία Τζέιμς Μποντ, το 2015, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ. Η ηθοποιός το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της Νάντιας Κοντογεώργη, στην ΕΡΤ. Οι συντελεστές της εκπομπής τής είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη, η οποία τελικά κατέληξε σε "φιάσκο.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που προβλήθηκε, ο χολιγουνταινός ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για τη συνεργασία του με την Τόνια Σωτηροπούλου στην ταινία και αν τη θυμαται.

Τότε ο Ντάνιελ Κρεγκ απάντησε: «Ναι φυσικά, στο Μεξικό. Ήταν φανταστική ανάμνηση. Εκεί γυρίσαμε μια εξαιρετική σκηνή. Κάναμε αναπαράσταση της γιορτής των νεκρών. Έμαθα ότι η παρέλαση που γυρίσαμε τότε, γίνεται πια κάθε χρόνο στην πόλη του Μεξικό».

Το θέμα όμως είναι πως η σκηνή την οποία ανέφερε ο Ντάνιελ Κρεγκ προβλήθηκε στην ταινία «Spectre», ενώ η η Τόνια Σωτηροπούλου, έπαιξε στην ταινία «Skyfall». Προφανώς λοιπόν, την μπέρδεψε με κάποια άλλη ηθοποιό.

«Μετά από αυτή την παταγώδη αποτυχία στο πασάρισμα του θέματος… Ντροπή!», σχολίασε η παρουσιάστρια Νάντια Κοντογεώργη μετά το τέλος του βίντεο.

 

Δείτε το απόσπασμα:

 

Από: thetoc.gr

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS