Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο Dot για τη σχέση της με τον χρόνο, την ηλικία της αλλά και τη σχέση με τον σύζυγό της.

«Η ηλικία είναι ένα νούμερο που μπορεί να είναι και θετικό. Σημαίνει ότι έχεις περάσει, έχεις δει και έχεις μάθει πράγματα και μπορεί και να έχεις ωριμάσει» δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφέροντας μάλιστα πως τη μεγαλύτερη «κρίση» στο συγκεκριμένο θέμα την πέρασε σε ηλικία 28 ετών, όταν κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης τη ρώτησαν πόσο χρονών είναι και εκείνη είπε την περσινή της ηλικία, ενώ αποκαλύφθηκε πως έλεγε ψέμματα.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον επί 12 χρόνια σύζυγό της Μάνο Στρατάκη, η ίδια ανέφερε ποια στοιχεία αποτελούν πυλώνες στον γάμο της, αναφέροντας ενδεικτικά την εντιμότητα, την αφοσίωση και τη γλύκα.

Δεν έκρυψε όμως την ενόχλησή για το πώς παρερμηνεύθηκαν οι τελευταίες δηλώσεις σχετικά με την παρολίγο συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες», σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: «Ας έχουν οι άλλοι τη νόηση να καταλαβαίνουν και να ακούν ολόκληρο αυτό που λες και μετά ας σε σταυρώσουν. Ναι! Πλένω τα χέρια μου 60 φορές γιατί έχω σκυλί και αυτό το έκοψαν στη συνέντευξη και έμεινε μόνο το 60! [...] Μετάνιωσα που είπα ότι δέχθηκα πρόταση για τις "Μέλισσες" γιατί έγινε είδηση! Τι το 'θελα και το είπα; Είναι πολύ άγριες αυτές οι μέλισσες... Δεν το βλέπω όμως!».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Κατερίνας Λέχου:

 

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS