ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κατάθεση ψυχής: Η συγκλονιστική ιστορία της Πόπης Τσαπανίδου που κανείς δε γνώριζε

"Μου πήρε πολλά χρόνια αλλά τώρα είμαι καλά..."

Κατάθεση ψυχής: Η συγκλονιστική ιστορία της Πόπης Τσαπανίδου που κανείς δε γνώριζε

Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν καλεσμένη το πρωί της Τρίτης Στη Φωλιά των Κου Κου. Η όμορφη κι επιτυχημένη δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τον σύζυγό της, ο οποίος πέθανε από ηλεκτροπληξία όταν η ίδια ήταν έγκυος στις δίδυμες κόρες τους.

«Μου πήρε πολλά χρόνια αλλά τώρα είμαι καλά» είπε ακόμη…

Αν μου έλεγες ότι μία τέτοια κατάσταση την περνάνε οι άνθρωποι θα σου έλεγα τότε «έλα μωρέ σαλεμένοι βγαίνουν» γιατί είναι δύσκολο… Μπορείς μέσα από τις δυσκολίες, να επενδύσεις περισσότερο στον εαυτό σου, να αγαπήσεις τον κόσμο, να καταλάβεις τη σημασία της ζωής για να βγεις με πολύ μικρές πληγές», ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου.

Η Κατερίνα Καραβάτου, βουρκωμένη και με ένα κόμπο στον λαιμό είπε: «Εγώ θυμάμαι παλιά από τη Θεσσαλονίκη ακόμα, που είχα ακούσει ότι ερωτεύτηκες έναν άνθρωπο, άλλαξες τη ζωή σου, ήρθες εδώ, κάνατε ένα παιδάκι, μένεις έγκυος και περιμένεις δίδυμα και λίγο μετά ο σύζυγός σου σκοτώνεται από ηλεκτροπληξία. Όταν το άκουσα νόμιζα ότι είναι αστικός μύθος και σου το λέω στα αλήθεια. Έλεγα είναι δυνατόν να της έχει συμβεί; Γίνεται»;

Η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε: «Γίνεται, αρκεί να πάρεις απόφαση ότι η ζωή πάει μπροστά. Το ίδιο λέω και στον κόσμο που περνάει δύσκολα μέσα στην κρίση και που δεν έχει βρει τόσα χρόνια τα πατήματά του. Είναι αδύνατον να ξαναγυρίσουμε στο χθες. Το χθες τελείωσε. Το παίρνεις απόφαση και λες τώρα θα κοιτάξω μπροστά. Και το μπροστά θα είναι δύσκολο, αλλά κάποια στιγμή θα ξαναγελάσω, θα ξαναχαρώ. Κάποια στιγμή θα μάθω να ζω με αυτό.

Καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου, να τους αγαπάς, να γελάς μαζί τους γιατί ανά πάσα στιγμή αυτό μπορεί να τελειώσει και αυτό είναι κάτι που δεν ντο συνειδητοποιεί κανείς.

Είμαι 51 και η μεγάλη μου κόρη είναι 29 και οι μικρές 26. Θα ήταν αστείο να έκανα ένα παιδί τώρα…

Για μένα η οικογένεια είναι ένα απωθημένο. Είμαι με έναν άνθρωπο μαζί και περνάμε πάρα πολύ καλά, τον ήρωα αυτόν -έτσι λέει ο ίδιος, κάτι θα ξέρει. Είναι κανονικός άνθρωπος, όχι της showbiz».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: zappit.gr

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.