Η Κάρεν Μούλντερ, ήταν ένα τα δυνατά top model της δεκαετίας του ’90. Είχε πλούτη, δόξα, τα καλύτερα ρούχα διάσημων σχεδιαστών, διάσημους φίλους και εραστές και ένα πρόσωπο που σαν μαγνήτης τράβαγε τα βλέμματα όλων. Η ζωή της όμως είχε τραγική κατάληξη και αυτό οφείλεται στην εμμονή της να κάνει όσο πιο πολλές πλαστικές επεμβάσεις για να κρατηθεί όμορφη, ακόμη και στα γεράματα της.

Ήταν η ματαιοδοξία που την οδήγησε στην εμμονή της αυτή ή απλά το κατεστημένο του χώρου το μόντελιγκ, που θέλει τους ανθρώπους του να είναι μένουν για πάντα λαμπεροί και νέοι; Το 2009, η εμμονή της αυτή την οδήγησε στο κρατητήριο. Είχε συλληφθεί στο Παρίσι, έπειτα από καταγγελίες πλαστικού χειρουργού ότι την παρενοχλούσε και την απειλούσε με καθημερινά τηλεφωνήματα καθώς δεν της έκανε τις επεμβάσεις που επιθυμούσε. Μάλιστα, η γιατρός ήταν και φίλη της.

 

Απολαύστε ένα βίντεο με πασαρέλες της από τα 90s:

Εκτός από την ψύχωση της με τις πλαστικές, έχει ιστορικό αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς αλλά και εθισμού στα ναρκωτικά. Είχε παντρευτεί τον Jean Yves Lefur- τότε αρραβωνιαστικό και της Στεφανί του Μονακό. Η βαριά της κατάθλιψη και η ανορεξία επακόλουθο αυτής, την οδήγησαν στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

Τη χρονιά του 2001, είχε βγει σε πολλές εκπομπές, και είχε δηλώσει πως είχε πέσει θύμα βιασμού από γνωστές προσωπικότητες της Γαλλίας, από τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, ακόμα και από τον πατέρα της. Τότε ήταν που έπαθε νευρικό κλονισμό, πράγμα που την οδήγησε εσώκλειστη σε ψυχιατρική κλινική, σχεδόν για ένα χρόνο.

Εξώφυλλο του Elle του 1992 με την Κάρεν Μούλντερ.

Το Δεκέμβριο του 2002 έπεσε σε κώμα λόγω υπερβολικής λήψης υπνωτικών φαρμάκων. Κατάφερε να επιστρέψει τότε ξανά στην πασαρέλα για κάποιες επιδείξεις, χωρίς όμως να μπορεί να ισορροπήσει μεταξύ πραγματικότητας και φανταστικού.

Το καλοκαίρι του 2012, εθεάθη να κάνει διακοπές στη Μύκονο, με κάτι περίεργα σημάδια στο πρόσωπό της. Ήταν τα σημάδια από τις αμέτρητες πλαστικές, που το έκαναν να μοιάζει με κέρινο ομοίωμα.

 

Δείτε ένα βίντεο με την Κάρλα Μπρούνι και την Κάρεν Μούλντερ, το 2010:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS