Η τραγουδίστρια που έχει δηλώσει «η μουσική μου μοιάζει με μαύρο πάνθηρα με μελαγχολικά μάτια», η Angelika Dusk με την μεθυστική φωνή παντρεύτηκε, ήσυχα και αθόρυβα, με στυλ και κομψότητα -όπως της ταιριάζει. Το φόντο της εποχής είναι κάπως αταίριαστο. «Just married  #καραντινογάμος #έρωταςσταχρόνιατουκορωναϊού #wedding #loveofmylife» όπως έγραψε και η ίδια στη λεζάντα του ποστ, με το οποίο ανακοίνωσε τον γάμο της. 

Η κόρη του γνωστού βιομηχάνου Δημήτρη Δασκαλόπουλου παντρεύτηκε πριν δυο μέρες εν μέσω κορονοϊού, ενώ σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωρό. Η τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον μουσικό Δημήτρη Μποσινάκο και παρά τους περίεργους καιρούς η ευτυχία δεν κρύβεται από τα πρόσωπα των δυο τους. 

«Θα έχω σίγουρα περισσότερα τατουάζ γιατί συνεχώς κάνω και από ένα καινούριο. Θα ντύνομαι με τον ίδιο τρόπο, δερμάτινα παντελόνια, μαύρα, γκρι και άσπρα χρώματα, μακριά μαλλιά και πολλά δαχτυλίδια. Θα τραγουδάω ακόμα και θα έχω γράψει άλλα 1000 τραγούδια, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου. Θα έχω 7 σκύλους, τέσσερις μεγάλους και τρεις μικρούς» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στο womantoc.gr όταν την είχαμε ρωτήσει πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε 20 χρόνια. 

Τώρα πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές στην απάντηση. 

 

Η Αντζέλικα βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Παλιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού που μαρτυρούν τον έρωτά του

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS