Όταν δεν χρειάζεται να φύγεις από το σπίτι σου για να πας στο γραφείο, κουβαλώντας μαζί σου από πορτοφόλι, μέχρι την κάρτα του μετρό, μέχρι την ατζέντα σου, μέχρι τον υπολογιστή σου, τότε, ίσως, να μην έχεις καν ανάγκη το συχνά κουραστικό φορτίο μίας τσάντας. Από την άλλη, βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι μία γυναίκα χωρίς τσάντα είναι «γυμνή». 

Πάντως από την Κέιτ Μίντλετον το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν περιμένει κανείς να πηγαίνει από βασιλική υποχρέωση σε βασιλική υποχρέωση κουβαλώντας μαζί της μετρητά, δίπλωμα οδήγησης και τα κλειδιά του Kensighton Palace. Παρόλα αυτά η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν εμφανίζεται ποτέ χωρίς ένα clutch ή ένα άλλο μικρό τσαντάκι μέσα στα οποίο βάζει τα δικά της απολύτως απαραίτητα. Nαι, η τσάντα της Μίντλετον έχει περιεχόμενο παρά το γεγονός ότι κάποιοι ισχυρίζονται ότι την περιφέρει εντελώς άδεια.

Μπορεί να μην χρησιμοποιεί τις τσάντες της με τον τρόπο που τις χρησιμοποιούσε η Νταϊάνα, πολλά χρόνια πριν, τοποθετώντας τα κομψά clutch τσαντάκια της διακριτικά μπροστα στο στήθος της έτσι ώστε να μην αποκαλύπτεται το ντεκολτέ της κάθε φορά που έσκυβε για να βγει από το αυτοκίνητο. Ωστόσο και η σύζυγός του Ουίλιαμ έχει βρει τον τρόπο να αξιοποιήσει την μικρή τσάντα που το βασιλικό πρωτόκολλο της επιβάλει να έχει πάντα μαζί της, τοποθετώντας μέσα τέσσερα πράγματα που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Ένα βίντεο για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούε η Νταϊάνα τις τσάντες της.

Αυτά είναι: ένα μικρό καθρεφτάκι, ένα μαντήλι, patches για την λιπαρότητα του δέρματος και το αγαπημένο της lip balm. Tουλάχιστον αυτό υποστήριζει η βιογράφος Marcia Moody, συγγραφέας του βιβλίου  "Kate: A Biography". 

Kαι ένα βίντεο με το τι έχει η Κέιτ Μίντλετον μέσα στο νεσεσέρ της:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS