Σε μια...όχι και τόσο συνηθισμένη αποκάλυψη για το ζήτημα της καθημερινής καθαριότητας προχώρησαν οι Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις στο podcast του Experience Expert. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Γουάιατ Ιζαμπέλ και τον Ντιμίτρι Πόρτγουντ, 6 και 4 χρονών αντίστοιχα, φαίνεται πως έχουν μια διαφορετική οπτική για το καθημερινό μπάνιο. Συγκεκριμένα σε μια συζήτηση με τους οικοδεσπότες της ηχητικής εκπομπής, Νταξ Σέπαρντ και Μόνικα Πάντμαν, όσο αναφορά το πόσο συχνά κάνουν μπάνιο, πρώτη η Μίλα Κούνις ανέφερε χαρακτηριστικά πως το καθημερινό μπάνιο δεν είναι απο τα ζήτημα που την απασχολούν ιδιαίτερα απο όταν ήταν ακόμα παιδί, μια συνήθεια που όπως εξηγεί έχει περάσει στα δικά της παιδιά. “Δεν είχα ζεστό νερό όταν ήμουν παιδί, επομένως δεν έκανα πολύ συχνά ντους. Αλλά κι όταν απέκτησα τα παιδιά μου, δεν τα πλένω καθημερινά...Δεν ήμουν ο τύπος γονέα που κάνει μπάνιο κάθε μέρα τα νεογέννητά του”, δήλωσε η ηθοποιός.

Δεν ήμουν ο τύπος γονέα που κάνει μπάνιο κάθε μέρα τα νεογέννητά του”, δήλωσε η ηθοποιός.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Άστον Κούτσερ, ο οποίος έρχεται να συμφωνήσει με την αγαπημένη του Μίλα και να προσθέσει σε όσα ανέφερε πως “Εάν μπορείς να δεις τη βρωμιά επάνω τους τότε τα πλένεις. Διαφορετικά δεν έχει νόημα”.

Εάν μπορείς να δεις τη βρωμιά επάνω τους τότε τα πλένεις. Διαφορετικά δεν έχει νόημα”

Στο ίδιο μήκος κύματος πάντως φαίνεται πως κινείται και ο παρουσιαστής της εκπομπής, Σέπαρντ, ο οποίος δήλωσε πως συνήθιζαν με την σύζυγο του να πλένουν κάθε μέρα τα δύο τους παιδιά “ως μέρος μιας βραδινής ρουτίνας”, όμως τώρα που έχουν μεγαλώσει, έπαψαν να το κάνουν.

Το διάσημο ζευγάρι, μάλιστα, τόνισε πως ούτε και οι ίδιοι χρησιμοποιούν καθημερινά αφρόλουτρο, ώστε να διατηρούν τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας τους. “Πλένω τις μασχάλες μου και τον καβάλο μου καθημερινά και τίποτε άλλο”, είπε ο Άστον Κούτσερ. Απο την άλλη, βέβαια, κοινή αντίληψη και των δύο είναι το καθημερινό πλύσιμο του προσώπου, με τον Κούτσερ να αναφέρει πως “Έχω την τάση να ρίχνω λίγο νερό στο πρόσωπό μου μετά από κάθε προπόνηση για να αφαιρέσω όλα τα άλατα” και την Κούνις να συμπληρώνει “Πλένω το πρόσωπό μου δύο φορές την ημέρα”. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ζευγάρι εξοικονομεί αρκετά χρήματα απο τα αφρόλουτρα!

Kεντρική φωτογραφία: EPA/Tibor Illyes HUNGARY OUT

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS