Όταν γεννήθηκε ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι, και η είδηση για το όνομα του έγινε πρωτοσέλιδο στον διεθνή Τύπο όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται: θα δώσει η βασίλισσα στον νεογέννητο δισεγγονό της τον τίτλο του πρίγκιπα; Για την ιστορία να εξηγήσουμε πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που βρίσκονται χαμηλά στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο δεν παίρνουν απευθείας με τη γέννηση τους τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας, εκτός αν η βασίλισσα πάρει διαφορετική απόφαση. Ο καιρός πέρασε και κανένα νέο σχετικά με τον επίσημο τίτλο του μικρού Άρτσι δε δόθηκε στη δημοσιότητα, ο χαριτωμένος μικρούλης έγινε παντού γνωστός ως απλά «ο Άρτσι, ο γιος του Χάρι και της Μέγκαν» και τελικά αποδείχθηκε πως ο ίδιος Χάρι, με τη σύμφωνη γνώμη της Μέγκαν Μαρκλ, ήταν εκείνος που δεν ήθελε με τίποτα να λάβει το παιδί του τον τίτλο του πρίγκιπα.

Όπως έγινε γνωστό, στον απόηχο των γεγονότων που σχετίζονται με την περίφημη παραίτηση του Sussexes από τα βασιλικά τους καθήκοντα, το ζευγάρι δεν δέχθηκε για τον γιο του ούτε τον τίτλο του Κόμη του Dumbarton, τον οποίο δικαιούταν νομικά καθώς είναι ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Χάρι, 6ου στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο. Αντίθετα, καταχώρησαν τον μικρό στα επίσημα έγγραφα του παλατιού και της χώρας ως Master Archie Mountbatten-Windsor, καθώς επιθυμούν διακαώς να μεγαλώσει και να αντιμετωπιστεί στη ζωή του ως ένας απλός πολίτης της Αγγλίας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Τώρα οι βασιλικοί αναλυτές της Μεγάλης Βρετανίας κάνουν λόγο για το «πρώτο, σοβαρό σημάδι το οποίο όλοι είχαν αγνοήσει». Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Joe Little, δημοσιογράφος που ασχολείται με τα θέματα της μοναρχίας και επίσημος ανταποκριτής στο Μπάκιγχαμ, πλέον όλοι έχουν αρχίσει να σκέφτονται πως το γεγονός ότι οι Χάρι και Μέγκαν αρνήθηκαν κάθε τίτλο ευγενείας για το παιδί τους φανερώνει ξεκάθαρα την δυσαρέσκεια τους απέναντι σε κάθετι βασιλικό, την επιθυμία τους για μία πιο ιδιωτική, ανεξάρτητη, απλή ζωή. Και κυρίως φανερώνει τα πραγματικά συναισθήματα του ίδιου του Χάρι απέναντι στο γεγονός ότι γεννήθηκε στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας. Αυτή η ζωή δεν του ταίριαζε και δεν ήθελε να ζήσει την ίδια πίεση και ο γιος του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε ένα βίντεο σχετικό με το θέμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS