Από το κόκκινο χαλό των Grammy πέρασε η Jennifer Lopez μέσα σε μία εντυπωσιακή ανοιχτόχρωμη μόβ τουαλέτα με μεγάλο λουλούδι στο λαιμό και απάντησε πάντα με χαμόγελο στις ερωτήσεις δημοσιογράφου από το πρακτορείο ειδήσεων E!, o oποίος στεκόταν ετοιμοπόλεμος με το μικρόφωνο, περιμένοντας να βγάλει λαβράκι.

Έτσι λοιπόν γύρισε εύκολα τη συζήτηση στον Drake με τον οποίο η Lopez είχε ένα σύντομο μάλλον ειδύλλιο που τελείωσε, όμως, άδοξα, αφού οι δυο τους έχουν πλέον χωρίσει.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε λοιπόν την τραγουδίστρια αν γνωρίζει ότι υποψήφιος για Grammy είναι και ο Drake μία ερώτηση στην οποία η Jennifer χαμογέλασε τυπικά σα να μην έτρεχε τίποτα. Βέβαια η αμηχανία στα χέρια της καθώς παίζει με το τσαντάκι της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος την ρωτάει και για την συνεργασία της με τον ράπερ και εκεί η JLo συνεχίζει να παριστάνει ότι δεν τρέχει τίποτα, λέγοντας ότι ναι πράγματι είχαν μία καλή συνεργασία, ότι είναι καλός και ταλαντούχος και έχει μόνο καλά συναισθήματα γι αυτόν.

Όπως μιλάς, δηλαδή, εσύ για εκείνον τον τύπο στο γραφείο που δεν θυμάσαι καν το όνομα του. Φυσικά όλο το Hollywood εδώ και λίγες ώρες έχει βγάλει το συμπέρασμα ότι κάποια μάλλον την πείραξε πολύ ο χωρισμός.

 

TAGS