Το Survivor ξεκίνησε απόψε με μία ακόμη παρεξήγηση στην ομάδα των διασήμων. Για μία ακόμη φορά στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μόλις ξημέρωσε έδειχνε να ενοχλείται και πάλι με τη συμπεριφορά του.

Ο λόγος της «διένεξης» ανάμεσα στο δημοφιλή παίκτη και την αθλητικογράφο, ήταν αυτή τη φορά η απόφασή του να ξεκινήσει την προετοιμασία του φαγητού, που είχαν αποφασίσει να κάνουν η Ευρυδίκη με τη Λάουρα. Εννοείται ότι σύσσωμο το ελληνικό Twitter την πήρε κατευθείαν στο ψιλό, σχολιάζοντας τη μία πως είναι κακομαθημένη και ψάχνει δικαιολογία για να αρπαχτεί και την άλλη πως είναι ερωτευμένη με τον Ντάνο, αλλά αυτός δεν της κάθεται. 

Μετά το διάλογό τους, η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού «τρόλαρε» το συμβάν, λέγοντας: «Νευρίασε η Βαλαβάνη γιατί ο Ντάνος χάλασε το σχέδιο. Ενώ είχαν συμφωνήσει εσύ θα κάνεις αυτό, εγώ θα κάνω αυτό… για να φανεί ότι είμαστε μία ομάδα και ότι πια δεν υπάρχει αυτό που υπήρχε μεταξύ μας… Το χάλασε ο Ντάνος! Τώρα λειτούργησε πονηρά; Που πονηρά λειτουργεί κι ο Ντάνος… Λειτούργησε ατομιστικά για να μη φανεί ότι το κανε μόνος του; Δεν ξέρω.. ότι και να είναι μου είναι τόσο αστείο».

Πηγή: peoplegreece.com

TAGS