ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Και ο Ουίλιαμ φοβάται τον κορονοϊό. Η ατάκα που ψιθύρισε στο αυτί της Κέιτ Μίντλετον δείχνει πανικό

Μεταξύ άλλων,ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ έμοιαζαν αρκετά επιφυλακτικοί ως προς τις επαφές του με άλλα άτομα.

Και ο Ουίλιαμ φοβάται τον κορονοϊό. Η ατάκα που ψιθύρισε στο αυτί της Κέιτ Μίντλετον δείχνει πανικό

Όταν πριν από λίγο καιρό ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκαν την Ιρλανδία στο πλαίσιο των βασιλικών τους υποχρεώσεων ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε πει χαριτολογώντας ότι εκείνος και η συζυγό του «μεταφέρουν τον κορονοιό από μέρος σε μέρος στη Βρετανία». Τότε κάποιοι είχαν γελάσει με την λιγάκι αμήχανη προσπάθεια του να αστειευτεί με την διάσωση της νόσου, κάποιοι άλλοι είχαν βρει το σχόλιο του άκομψο και ατυχές.

Πλέον, με τα κρούσματα και στη Βρετανία να αυξάνονται συνεχώς, ο Ουίλιαμ μοιάζει να μην γελάει και τόσο πια, έχοντας αρχίσει να ανησυχεί αρκετά σχετικά με την εξάπλωση του ιού στην χώρα του. Με το σχολείο των παιδιών του να έχει κλείσει εδώ και κάποιο διάστημα για προληπτικούς λόγους, οι Ουλίαμ και Κέιτ έχουν μπει για καλά στο τριπάκι προστασίας του εαυτού τους και των οικείων τους από τη νόσο.

Κάπως έτσι στην πρόσφατη λειτουργία που έλαβε χώρα στο παρεκκλήσι του κάστρου του Ουίνσδορ προς τιμήν της βρετανική Κοινοπολιτείας, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ έμοιαζαν αρκετά επιφυλακτικοί ως προς τις επαφές του με άλλα άτομα. Συγκεκριμένα, η Camilla Tominey, βασιλική ανταποκρίτρια, αποκάλυψε στη τηλεοπτική εκπομπή This Morning ότι ο Ουίλιαμ ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Μάλιστα, σύμφωνα, με τα όσα υποστηρίζει ένας ειδικός «αναγνώστης χειλιών» στην εφημερίδα Telegraph, ο δούκας του Κέιμπιτζ είχε έναν ολόκληρο, ιδιωτικό διάλογο με την Κέιτ στον οποίο της ψιθύρισε ότι αισθάνεται πολύ άβολα σχετικά με την απαγόρευση χειραψίας την συγκεκριμένα μέρα, αλλά σίγουρα θα πρέπει να βάλουν πολύ απολυμαντικό τζελ στα χέρια τους αμέσως μετά. Ο Ουίλιαμ δείχνει αρκετά σοβαρός την ώρα που μιλάει στη σύζυγό του, κάτι που φανερώνει ότι φοβάται αρκετά μήπως νοσήσει κι εκείνος από κορονοιό.

Το στιγμιότυπο έχει καταγραφεί σε βίντεο, ενώ οι κινήσεις του Ουίλιαμ φανερώνουν ότι πράγματι έλεγε στη Μίντλετον κάτι σχετικά με την υγιεινή των χεριών τους.

Δείτε τη συγκεκριμένη στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί.

Mε πληροφορίες από τη Daily Mail

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.