Όταν πριν από λίγο καιρό ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκαν την Ιρλανδία στο πλαίσιο των βασιλικών τους υποχρεώσεων ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε πει χαριτολογώντας ότι εκείνος και η συζυγό του «μεταφέρουν τον κορονοιό από μέρος σε μέρος στη Βρετανία». Τότε κάποιοι είχαν γελάσει με την λιγάκι αμήχανη προσπάθεια του να αστειευτεί με την διάσωση της νόσου, κάποιοι άλλοι είχαν βρει το σχόλιο του άκομψο και ατυχές. 

Πλέον, με τα κρούσματα και στη Βρετανία να αυξάνονται συνεχώς, ο Ουίλιαμ μοιάζει να μην γελάει και τόσο πια, έχοντας αρχίσει να ανησυχεί αρκετά σχετικά με την εξάπλωση του ιού στην χώρα του. Με το σχολείο των παιδιών του να έχει κλείσει εδώ και κάποιο διάστημα για προληπτικούς λόγους, οι Ουλίαμ και Κέιτ έχουν μπει για καλά στο τριπάκι προστασίας του εαυτού τους και των οικείων τους από τη νόσο.

Κάπως έτσι στην πρόσφατη λειτουργία που έλαβε χώρα στο παρεκκλήσι του κάστρου του Ουίνσδορ προς τιμήν της βρετανική Κοινοπολιτείας, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ έμοιαζαν αρκετά επιφυλακτικοί ως προς τις επαφές του με άλλα άτομα. Συγκεκριμένα, η  Camilla Tominey, βασιλική ανταποκρίτρια, αποκάλυψε στη τηλεοπτική εκπομπή This Morning ότι ο Ουίλιαμ ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Μάλιστα, σύμφωνα, με τα όσα υποστηρίζει ένας ειδικός «αναγνώστης χειλιών» στην εφημερίδα Telegraph, ο δούκας του Κέιμπιτζ είχε έναν ολόκληρο, ιδιωτικό διάλογο με την Κέιτ στον οποίο της ψιθύρισε ότι αισθάνεται πολύ άβολα σχετικά με την απαγόρευση χειραψίας την συγκεκριμένα μέρα, αλλά σίγουρα θα πρέπει να βάλουν πολύ απολυμαντικό τζελ στα χέρια τους αμέσως μετά. Ο Ουίλιαμ δείχνει αρκετά σοβαρός την ώρα που μιλάει στη σύζυγό του, κάτι που φανερώνει ότι φοβάται αρκετά μήπως νοσήσει κι εκείνος από κορονοιό.

Το στιγμιότυπο έχει καταγραφεί σε βίντεο, ενώ οι κινήσεις του Ουίλιαμ φανερώνουν ότι πράγματι έλεγε στη Μίντλετον κάτι σχετικά με την υγιεινή των χεριών τους. 

Δείτε τη συγκεκριμένη στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Mε πληροφορίες από τη Daily Mail

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS