Τον πολυεκατομμυριούχο Τζέιμς Μάθιους παντρεύτηκε εχθές το μεσημέρι η Πίπα Μίντλετον, η αδελφή της Δούκισας του Κέμπριτζ, Kate, και μέλος της ευρύτερης βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας. 

Εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ξοδεύτηκαν γι' αυτό που έχει γίνει γνωστό ως «ο γάμος του καλοκαιριού» (τρέμε Ρουβά) με τους γονείς της νύφης να φτάνουν στο σημείο να χτίσουν μέχρι και ένα γυάλινο «παλάτι» στον κήπο τους για την δεξίωση του γάμου. 

Η τελετή λοιπόν έγινε εχθές νωρίς το μεσημέρι σε εκκλησάκι της αγγλικής εξοχής και το ζευγάρι λίγο αφού παντρεύτηκε και έδωσε το πρώτο φιλί μπροστά στους φωτογράφους αποχώρησε από την εκκλησια μέσα σε μία εντυπωσιακή vintage Jaguar την οποία οδήγησε ο Μάθιους.

Η έξοδος προς την δεξίωση περιλάμβανε και μία σύντομη βόλτα κατά την  οποία ο κόσμος που περίμενε με τις ώρες για να δει τους νεόνυμφους ζητωκραύγαζε από ικανοποίηση στη θέα της Πίπα και εκείνη φυσικά ήταν μέσα στα χαμόγελα. Εννοείται ότι κάποιος πρόλαβε να τραβήξει και βίντεο το οποίο δόθηκε αποκλειστικα στη βρετανική Mirror απ΄ όπου είναι και τα πλάνα που μπορείς να δεις παρακάτω.

Για την ιστορία να πούμε ακόμα ότι ο Πρίγκιπας Χάρι σεβάστηκε τελικά την επιθυμία της Πίπα και δεν πήρε μαζί του στον γάμο την εντυπωσιακή σύντροφο του Μέγκαν Μαρκλ προκειμένου να μην την επισκιάσει. Για την δεξίωση δεν ξέρει κανείς ακόμα αφού εικόνες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

 

TAGS