Έχουν περάσει 41 χρόνια από τότε που το τραγούδι «I Will Survive» της βασίλισσας της ντίσκο Gloria Gaynor έφτασε στο νούμερο 1 των Billboard charts και έγινε το μάντρα για πολλούς επιζήσαντες όλων των ειδών σε όλο τον κόσμο.

Πιο επίκαιρο από ποτέ, το «I Will Survive» επιστρέφει για να ντύσει μουσικά το καίριας σημασίας πλύσιμο των χεριών που πρέπει να διαρκεί 20 δευτερόλεπτα. Όλα ξεκίνησαν από το τελευταίο viral TikTok challenge με hashtags #iwillsurvivechallenge και #washyourhands, όπου χρήστες του κοινωνικού δικτύου πλένουν τα χέρια τους συνοδεύοντας την διαδικασία με το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ακολουθώντας το #iwillsurvivechallenge η ίδια η ερμηνεύτρια του θρυλικού τραγουδιού πόσταρε και αυτή βιντεάκι όπου πλένει τα χέρια της στον ρυθμό της μεγάλης επιτυχίας. Η διάσημη τραγουδίστρια προσπάθησε να διασκεδάσει τον πανικό για τον κορονοϊό, ενώ ταυτόχρονα έστειλε το μήνυμα ότι πρέπει να πλένουμε συχνά τα χέρια μας. Άλλωστε, το ρεφραίν από την μεγάλη επιτυχία των 70s «I Will Survive», είναι ο ιδανικός χρόνος για το πλύσιμο των χεριών αφού διαρκεί 20 δευτερόλεπτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η Gloria Gaynor ανέφερε σχετικά «Λατρεύω το ότι ο κόσμος λαμβάνει μέρος σε αυτά τα challenges, #iwillsurvivechallenge και #washyourhands, συνοδεύοντάς τα με το τραγούδι μου στο TikTok και επισήμανε σε tweet της πως «Το ‘I Will Survive’ έχει δώσει ελπίδα, έχει εμψυχώσει και έχει εμπνεύσει τους fans μου σε ολόκληρο τον κόσμο. Ελπίζω αυτό το τραγούδι να συνεχίσει να ευλογεί και να θεραπεύει κατά την διάρκεια αυτών των δύσκολων χρόνων.»

 

Και με την ευλογία της ίδια της Gloria Gaynor το μήνυμα είναι ένα: We will survive! 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS