Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα», η Άννα Αδριανού μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τα παιδιά αλλά και τα αδέσποτα ζώα. «Ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να σώσει τα αδέσποτα ζώα, καταλαβαίνεις ένα “αδέσποτοπαιδί τι μου κάνει. Κάποια στιγμή είχε βγει μια ανακοίνωση για ένα παιδάκι το οποίο ήταν στο ορφανοτροφείο και θα τυφλωνόταν. Και εκεί έγινα κομμάτια, ήθελα πάρα πολύ να το υιοθετήσω. Ρώτησα τι μπορεί να γίνει και μου λένε αποκλείεται, γιατί τότε ήμουν και χωρισμένη. Δεν ήμουν παντρεμένη ούτε είχα μια τόσο καλή οικονομική κατάσταση, που αυτό τα ξεπερνάει όλα».

«Γενικά, δυστυχώς, στην Ελλάδα η υιοθεσία είναι δύσκολη και δεν καταλαβαίνω γιατί. Γιατί είναι καλύτερο δηλαδή ένα παιδί να μεγαλώνει σε ίδρυμα; Το βρίσκω φοβερό».

Όπως πρόσθεσε η ηθοποιός: «Γενικά, δυστυχώς, στην Ελλάδα η υιοθεσία είναι δύσκολη και δεν καταλαβαίνω γιατί. Γιατί είναι καλύτερο δηλαδή ένα παιδί να μεγαλώνει σε ίδρυμα; Το βρίσκω φοβερό. Τελευταία είχαμε πάει για ένα γύρισμα στο Έλενα. Εκεί όπου έχουν τα μωρά υπάρχουν και μωρά παρατημένα, μέχρι δύο χρονών, μετά πηγαίνουν αλλού. Αυτά που περπατάνε έρχονται και σε τραβάνε, είναι απίστευτο».

Στη συνέχεια η Αδριανού αναφέρθηκε στο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων: «Τα βλέπεις να πεινάνε στο δρόμο, να τα κακοποιούν σε τέτοιο, απίστευτο βαθμό, να τα βλέπει ο περισσότερος κόσμος σαν σκουπίδια. Και όπως έλεγε ο Γκάντι, είναι στο απόλυτο έλεός μας. Ένας άνθρωπος και “κλοσάρ” να είναι αν τον σκοτώσεις θα σε πιάσουν. Με τα ζώα τώρα προσπαθούμε να γίνει κακούργημα».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: Glomex

TAGS